7 January 2023
Things to Do

Ο (φωτογραφικός) γύρος της Λάρνακας σε μια μέρα

Μια βόλτα με την κάμερα, για να φωτογραφίσουμε τα πιο όμορφα σημεία της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιανουαρίου 2023

Φέτος θα ξεκινήσουμε πραγματικά νωρίς για να πετύχουμε την πανέμορφη ανατολή του ήλιου δίπλα από το κάστρο στη πόλη μας. Οι υπόλοιποι μπορούν να έρθουν να ενωθούν μαζί μας γύρω στις 8:00 στο συντριβάνι στη Πλατεία Ευρώπης. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί περπατώντας και θα φτάσουμε στη Σχολή Καλογραιών Αγίου Ιωσήφ. Μετά θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρνακας. Αφού τελειώσουμε θα προχωρήσουμε προς Ερμού, θα περάσουμε από την αγορά, το Τζαμί Ζουχούρι και θα καταλήξουμε στην Εκκλησία Αγίου Λαζάρου. Καθώς φεύγουμε από την εκκλησία Αγίου Λαζάρου θα κατευθυνθούμε στο τζάμι Kebir και το μεσαιωνικό Κάστρο.

Γύρω στη 1:00μ.μ. θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό η ποτό.(ο καθένας μπορει να πάει όπου θέλει για φαγητό. Γύρω στις 14:00 θα πάρουμε τα αυτοκίνητά μας και θα οδηγήσουμε προς το Τέμενος Χαλά Σουλτάν. Τελευταίος μας σταθμός θα είναι η Αλυκή και αν είμαστε τυχεροί θα απαθανατίσουμε ακόμα μια πανέμορφη Δύση του Ηλιου.

Ο γύρος της Λάρνακας είναι ένα εντελώς χαλαρό φωτογραφικό ταξίδι σε δρόμους της πόλης μας. Μια ευκαιρία να γνωριστούμε με άτομα που έχουν το ίδιο πάθος για τη τέχνη της φωτογραφίας. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Φέτος ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε στη Φωτογραφία δρόμου και στην πολυπολιτισμικότητα της Αρχαιότερης πόλης της Κύπρου, της πόλης μας Λάρνακας. Αξιοσημείωτο είναι το ότι θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και διάφορους χώρους λατρείας

Για όσους ενδιαφέρονται θα δεχόμαστε εγγραφές μελών (δεν χρειάζεται να είναι μέλη στο Φωτογραφικό Ομιλο Λάρνακας).

Τηλέφωνο επικοινωνίας 99487062, Φίλιππος

Facebook Event

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close