Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2022
Άλλες δύο χριστουγεννιάτικες παραστάσεις ανεβαίνουν στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού για να κάνουν την εορταστική περίοδο ακόμα πιο φωτεινή και αισιόδοξη!
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μας υποδέχονται στη γιορτινή παράσταση «Be our Guest», ταξιδεύοντας μας με τις μοναδικές φωνές τους στη μαγευτική Βιέννη, τη λαμπερή Times Square, καθώς και σε χιονισμένα χωριουδάκια, όπου το αναμμένο τζάκι δίπλα από το στολισμένο Δέντρο αποτελεί το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Τραγούδια από ταινίες του Disney, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και αποσπάσματα από αγαπημένα τους μιούζικαλ ζωντανεύουν το πνεύμα των γιορτών, μέσα από τις παραμυθένιες φιγούρες της Σταχτοπούτας, της Mary Poppins και του Lion King!
Η συναρπαστική ιστορία του Καρυοθραύστη στον πάγο
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το φαντασμαγορικό σόου «Ο Καρυοθραύστης», έρχεται να χαρίσει μοναδικές εικόνες ομορφιάς, χάρης και χρωμάτων που ξετυλίγονται στον πάγο, δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία. Το αγαπημένο κλασσικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ερνστ Τέοντορ Αμαντέους Χόφμαν σε συνδυασμό με τις μελωδικές νότες του Πιότρ Τσαϊκόφσκι, μας παρασύρουν στο υπέροχο πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα από μια ολοζώντανη παράσταση, με φανταστικά κοστούμια και ακροβατικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα. Ο κόσμος των παραμυθιών αναβιώνει στη σκηνή, καθώς παράξενα περιστατικά ξεδιπλώνονται μπροστά μας, μέσα από ένα κράμα αριστουργηματικών χορογραφιών, πατινάζ και ακροβατικών.
Be our Guest
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου|20.00
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής σε μια υπέροχη μελωδική παράσταση αφιερωμένη στα Χριστούγεννα.
Ο Καρυοθραύστης
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου|15.00 & 19.30
Η αγαπημένη παράσταση των Χριστουγέννων σε ένα μαγικό συνδυασμό μπαλέτου στον πάγο και ακροβατικών.
Πληροφορίες: www.pattihio.com.cy | 25377277
Σχετικά

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου

Πάμε για Aperol Spritz και ναπολιτάνικη πίτσα στο αγαπημένο μας στέκι στην Παλιά Λευκωσία
Ένα ξεχωιστό απόγευμα με φίλους στην καρδιά της παλιάς πόλης

Έρχεται το πρώτο Kids Book Day από ένα αγαπημένο βιβλιοπωλείο
Πάμε στην Πλατεία Ελευθερίας με τους μικρούς μας φίλους

Έρχεται το 2ο "Παναΰριν χωραΐτικον στην πλατεία" με μπίρα, ζιβανία και κρασί
Πάμε να γλεντήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε στην Πλατεία Τυλληρίας

Το πρώτο Fork Food Market για το 2025 - Δες το αναλυτικό μενού της Παρασκευής
Φαγητό για κάθε γούστο

Φεστιβάλ Λίμνης Ορόκλινης: Ένα φεστιβάλ για την προστασία της φύσης
Πάμε να ανακαλύψουμε την πλούσια βιοποικιλότητα

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα