Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 10 μαγαζιά που αποθεώνουν το brunch

Pancakes, αβγά, toasts και πολλά άλλα, σε 10 χώρους που θα λατρέψεις

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2022

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα πιάτο με αφράτα pancakes, λαχταριστά open sandwich και French toasts; Γενικότερα, το brunch έχει γίνει ένα γεύμα που λατρεύουμε γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε πεντανόστιμα γλυκά ή αλμυρά πιάτα με καλή παρέα, το σαββατοκύριακο αλλά και τις καθημερινές, όταν είμαστε πιο χαλαροί.

Σημαντικό ρόλο, πέραν από το μενού, παίζει και ο χώρος που θα επιλέξουμε. Στις πρωινές μας εξόδους αναζητούμε ένα εστιατόριο φιλόξενο, με φιλική εξυπηρέτηση, που θα ενεργοποιήσει τις αισθήσεις σου με όμορφα στημένα πιάτα και μυρωδιές που μας ανοίγουν την όρεξη. Οι γεύσεις δε, φροντίζουν να μας παρασύρουν, δίνοντάς μας συνδυασμούς που ερωτευόμαστε από την πρώτη μπουκιά.

Πιο κάτω μαζέψαμε 10 ενδιαφέροντες χώρους που μας προσφέρουν όλα αυτά, με το καλύτερο τρόπο

alasia (1).jpg

ALASIA Hotel

Η επιτομή του boutique ξενοδοχείου, δεν παινεύεται μόνο για την καθηλωτική του αισθητική, τους by the pool, υπό τη σκιά των ελιών, χώρων και το signature spa του. Είναι και η απόλυτη έδρα για τους θιασώτες του avant garde brunch, με τον βραβευμένο ως Best chef (Cyprus Eating Awards 2020) Χριστόδουλο Θεοφάνους και την περισπούδαστη μπριγάδα του στις state of the art κουζίνες του, να προετοιμάζουν τα σαββατοκύριακα για εσένα και τους αγαπημένους σου φίλους, instagrammable πιάτα για απαιτητικούς ουρανίσκους.

alasia2.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: ...επί της ουσίας. Ταξιδιάρικο σε Μεσόγειο μεριά, σου ανοίγει την όρεξη με τις 4+1, εύκολες σε πλοήγηση κατηγορίες της ποιοτικής σε υλικά, κάρτας του, προσκαλώντας σε να εξατομικεύσεις τις γαστριμαργικές σου επιλογές ή να φτιάξεις για την παρέα σου, ένα μοιρασιαρικό ψηφιδωτό πιάτων. Δροσερό ξεκίνημα με υπερτροφικό μπολ με acai, καρύδα, μπανάνα, κριτσανιστή γκρανόλα και φρέσκα μούρα, αλλά και δυναμική συνέχεια με σπανακομελέτα με βασιλικό, φέτα και πινόλια ή γευστικότατα ποσέ αυγά, αναπαμένα σε αγγλικό muffin, καπελωμένα με καπνιστό σολομό και άξια βράβευσης hollandaise sauce. Από την κατηγορία Over bread, δεν το συζητώ, ψηφίζεις το λουκούλλειο μπριος με αβοκάντο, νοτισμένο με ορθότατα ψημένο bacon, τυρί gruyere, relish ντομάτας και τηγανιτό αυγό και οπωσδήποτε, τη γαλλική μπαγκέτα, εμπλουτισμένη με μους κατσικίσιου τυριού, προσούτο, μαρμελάδα σύκου με βαλσάμικο ξύδι και γύρη μελισσών. Οι γλυκοαλχημιστές, ναι, βρήκαν τον παράδεισό τους, ειδικά αν επιλέξουν το γαστρονομικό case study, που δεν είναι άλλο από το French toast με κρεμέ βανίλιας, αιθέριο φυστικοβούτυρο και καραμελωμένη μπανάνα, απογειωμένα όλα με σιρόπι σφενδάμου και καρύδια πεκάν.

(25332000) Χαϊδαριού 6, Λεμεσός

PIES.jpg


Apron
Το brunch στο «Apron» είναι πλέον γεγονός, με ποιότητα και γεύσεις άλλου επιπέδου εδώ και σχεδόν 4 χρόνια. Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρά του θα σε καλωσορίσει σε έναν φιλόξενο και άνετο χώρο που συμβάλει στην άμεση χαλάρωση και ευχαρίστηση. Ένα μαγαζί που εμπνέει μεγάλες συζητήσεις, εξ ου και είναι η ιδανικότερη επιλογή για πρωινή συνάντηση με φίλους και οικογένεια, σε συνδυασμό με ένα χορταστικό, σπιτικό brunch. Πρόκειται για πιάτα που φτιάχνονται πάντα με καλοδιαλεγμένα υλικά και πρώτες ύλες που καταφθάνουν ολόφρεσκες στην κουζίνα και συνθέτουν δημιουργικά πιάτα, ένας συνδυασμός που κάνει το «Apron» να ξεχωρίζει για το brunch και το lunch του. Όταν, λοιπόν, θέλεις να απολαύσεις ένα πραγματικό brunch με φρέσκα υλικά, o κατάλογος του «Apron» θα σε ενθουσιάσει. Σερβίρει πολλά και διαφορετικά πιάτα, γεμάτα νοστιμιά που δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Ο χαρακτήρας και η μυρωδιά του κάθε πιάτου, σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του χώρου, ξεφεύγουν από τα όρια του απλού πρωινού φαγητού, με την έννοια του brunch να απογειώνεται και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένα μαγαζί στο οποίο η υψηλής ποιότητας απλότητα βρίσκεται στα καλύτερά της και θα το αντιληφθείς από την πρώτη στιγμή.

WhatsApp Image 2022-11-02 at 21.34.33.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Όλα ξεκινάνε με έναν καλό καφέ που θα σε καταπλήξει με το άρωμα και τη γεύση του, ή με μια σπιτική λεμονάδα ή ένα τσάι βοτάνων που θα συνοδεύσει τη γευστική εμπειρία του brunch. Το «Τhe one» (με μπέικον, χαλούμι και ένα τηγανητό αυγό με σιρόπι σφενδάμου στη σπιτική τηγανίτα της μαμάς), το «Αvocado brioche benedict» (αυγά ποσέ με πουρέ αβοκάντο, τυρί κρέμα, καπνιστό σολομό και σάλτσα hollandaise σε ψωμί μπριός), το «Strapatsada» (φρέσκες ντομάτες, χαλούμι και αυγά σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, αβοκάντο, ντοματίνια και γλάσο βαλσάμικο) τα «French toast» και τα κρουασάν, είναι κάποιες από τις επιλογές που θα σε κάνουν να νιώσεις την πραγματική φροντίδα που κρύβει ένα καλό γεύμα. Ανάμεσα σ΄ εκείνα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι και οι νέες προσθήκες στο μενού, όπως το «Poached eggs in avocado cups» (με καπνιστό σολομό, γαρίδες, σάλτσα κοκτέιλ, σερβιρισμένο με sticks ψωμιού), το «Τahini & Vegetable wrap» μια εξαιρετική επιλογή για χορτοφάγους και για όσους θέλουν μια πιο υγιεινή επιλογή. Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα σπιτικά pancakes, γι΄αυτό και το «Salted caramel banana pancakes» (με καραμελωμένη μπανάνα, salted caramel sauce, καρύδια και παγωτό βανίλια), αποτελεί μια επιλογή που θα γεμίσει το στόμα ευτυχία. Η λίστα με προσεγμένα κοκτέιλ και κρασιά βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σου για να συνοδεύσεις το καλοφτιαγμένο πρόγευμά σου. Φυσικά, δεν λείπουν ούτε οι προτάσεις για ένα light brunch με συνταγές που θα σε ενθουσιάσουν, όπως αυγά, ομελέτες, σαντουιτς, wraps, γλυκά pancakes, yogurt pots, αλμυρές πίτες και αφράτα κέικς. Στο «Apron» θα συναντήσεις πιάτα που δεν μοιάζουν με οτιδήποτε έχεις γευτεί, καθώς διατηρεί την ποιότητα και τη γεύση του κάθε φορά.
Facebook:
Apron
Website: https://apron.cy
Instagram: https://www.instagram.com/apron.cy

(22675858) Σοφούλη 32-34, Λευκωσία

indigo.jpg

Avli Αll Day Restaurant & Bar

Στην καρδιά της Λάρνακας, μέσα στο Indigo Hotel, το Avli All Day έχει απογειώσει την εμπειρία του brunch Ο χώρος είναι μοναδικός και αποτελεί ένα πρωτόγνωρο venue με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που παραπέμπει σε παλιό αρχοντικό με παραθυρόφυλλα. Έχει, επίσης, καθιερωθεί πλέον ανάμεσα στα κορυφαία spots για brunch, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά πρώτης ποιότητας από ντόπιους παραγωγούς, σε ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει ποικίλα πιάτα που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

indigo1.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Συναντάς, ανάμεσα σε άλλα, επιλογές με πρωταγωνιστή το αβγό, χορτοφαγικά και vegan πιάτα, τα οποία είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Τα signature πιάτα που δημιουργεί έχουν αναδείξει την υπέρτατη εκδοχή του brunch, όπως είναι το Chorizo Bun, μια συνταγή από λουκάνικο chorizo, pretzel, σάλτσα cheddar, γκουακαμόλε, ομελέτα και ντομάτες. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και το αφράτο bagel με καπνιστό σολομό αλλά και με το μανιτάρι, που ανήκει στις vegan προτάσεις. Το μενού συμπληρώνουν οι γλυκές επιλογές όπως το θεσπέσιο French toast, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

(24660700) Αδώνιδος 12 - 16, Λάρνακα

04 Mar22_519 Bistrot55 Classic.jpg
Ανοικτό steak σάντουιτς, ragout μανιταριών, τραγανό κρεμμύδι με σος ολαντέζ

Bistrot 55 Classic Edition
Το «Bistrot 55 Classic Edition» είναι ένα από τα αγαπημένα στέκια της Λεμεσού που προσφέρει εξαιρετικό brunch. Ένα δημιουργικό μαγαζί με μίνιμαλ design, υψηλή αισθητική και προσεγμένο χώρο. Το μενού του «Bistrot 55 Classic Edition» φέρει την υπογραφή του Executive Chef Ιάκωβου Γιαννακού, επικεφαλής της ομάδας μαγειρικής της οικογένειας εστιατορίων «Bistrot 55». Η ομάδα του Chef παρουσιάζει επιλεγμένα πιάτα σερβιρισμένα με αριστοτεχνία και αντιτίθεται στις τάσεις της εποχής, οι οποίες προτάσσουν ένα γρήγορο brunch, εξ ου και οι ίδιοι αναδεικνύουν εκλεκτή προσοχή και φροντίδα στα συστατικά των Κύπριων παραγωγών. Πράσινα φύλα καλλιεργημένα με την τεχνοτροπία της υδροπονίας, συνταγές που αφουγκράζονται τη χρήση εποχιακών προϊόντων, οργανικά αβγά, είναι οι βάσεις για τη δημιουργία του «Bistrot 55 Classic Brunch». Οι γευστικές αναφορές στην Κυπριακή κουζίνα θα σε εντυπωσιάσουν, με τις αναμνήσεις να αγκαλιάζουν σχεδόν κάθε επιλογή σου.

04 Mar22_328 Bistrot55 Classic.jpg
Αυγά ποσέ με θρυμματισμένο αβοκάντο και παλαιωμένη αναρή

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Το brunch του συμπεριλαμβάνει healthy και εξαιρετικά γευστικές επιλογές. Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις τα αυγά ποσέ με θρυμματισμένο αβοκάντο, παλαιωμένη αναρή, ντοματίνια και φύλλα mizuna. Άσε τις γεύσεις να σε ταξιδέψουν στις παιδικές σου μνήμες, καθώς δοκιμάζεις το νέο πεντανόστιμο πιάτο με αυγά ποσέ βυθισμένα σε αφρό πατάτας, τραγανές λωρίδες χαλουμιού και καπίρα από ψωμί με σουσάμι. Θυμάσαι όταν η μαμά σου έσπαγε τα αυγά στο μπολ και τα ανακάτευε με ολόφρεσκο ψωμί; Ζήσε αυτή τη στιγμή ξανά the Classic way. Ακόμα, μια πρόταση που αγαπήθηκε και τη μοιραζόμαστε μαζί σου, είναι τα green scrambled eggs με σπανάχι, φέτα, πινόλια και ντοματινια. Αν θες να επιλέξεις από την κατηγορία sandwiches, ζήτησε τις βάφλες με τηγανητό κοτόπουλο, μπέικον, λαχανοσαλάτα και σος από μέλι και λεμόνι. Ολοκλήρωσε την Classic εμπειρία brunch με το cheesecake φούρνου με χαλεπιανό και κεράσια που θα εξιτάρει τον ουρανίσκο.
(25212100) Ελευθερίας 55, 3042, Λεμεσός.
Website: https://bistrot55restaurants.com/

COmfyY 1.jpg


Comfy
Στην Πλατεία Κάστρου στη Λεμεσό, βρίσκεται το απόλυτο brunch spot με healthy επιλογές. Άλλωστε, ήδη το όνομά του, αποκαλύπτει τις διαθέσεις του, «Comfy». Η αισθητική του και η ατμόσφαιρά του, σε αγκαλιάζουν και σε προετοιμάζουν για τα καλύτερα που έρχονται. Βλέποντας τον κατάλογο με τις brunch προτάσεις, ξεκινάει ο προβληματισμός, καθώς δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Στο μενού του θα βρεις πολλές νόστιμες επιλογές, ώστε κάθε μέρα να δοκιμάζεις έναν διαφορετικό συνδυασμό. Από καλό καφέ, brunch, ελαφριά γεύματα, βραδινό μέχρι και κοκτέιλ. To «Comfy» είναι αυθεντικό και νόστιμο, όπως ακριβως ταιριάζει και στη φιλοσοφία του.

CONFY 2.JPG


ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Μπορείς να παραγγείλεις πέρα από έναν αρωματικό καφέ, κάποιο από τα ενδιαφέροντα brunch πιάτα που σου φτιάχνει τα σαββατοκύριακα, από τις 10.30 μέχρι τις 14.00. Στα must του πρωινού καταλόγου είναι το «poppy» με καπνιστό σολομό σε λαχταριστό bagel με poppy seeds, το «freshen up» με χαλούμι, αβοκάντο, σύκο, κράνμπερι και καυτερή sauce από μέλι σε προζυμένιο ψωμί. Μάλιστα, θα βρείς χορτοφαγικές επιλογές όπως την «Green omelette» και το «Veraman bowl». Αλλά αν θες να το πας στο next level, δοκίμασε το «eat me», τα απόλυτα pancakes με σπιτική μαρμελάδα μήλου, γλυκόξινη κρέμα, καρύδια και μύρτιλλα. Το «Comfy» μετατρέπει την εμπειρία brunch σε μια απόλαυση που αφορά και ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.
(25345607) Βασιλίσσης 6, 3042, Λεμεσός.

dolce2.jpg

Dolce Café

To Dolce Café εντυπωσιάζει με το εξαίσιο brunch του στη Λάρνακα και όχι μόνο! Πρόκειται για έναν κομψό all day lounge χώρο με luxury πινελιές που βρίσκεται στο υπέροχο Radisson Blu Hotel, που ξεχωρίζει για την άρτια εξυπηρέτηση και την εκλεπτυσμένη αισθητική του. Στο Dolce, πέραν από τα απίστευτα γλυκά που θα σε συνεπάρουν, συναντάς και προσεγμένο brunch με εκλεκτά πιάτα που θα λατρέψεις.

dolce.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Το brunch αποτελείται από πεντανόστιμα και στιλάτα πιάτα, με ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων, συμπεριλαμβανομένου επιλογών για χορτοφάγους, γλυκά, healthy πιάτα, πάντα όλα φτιαγμένα με υλικά άριστης ποιότητας. Ανάμεσα στα best seller του δεν θα μπορούσε να λείπει το «The King»: Ένα πληθωρικό «βασιλικό πιάτο» που έχει ως βάση το φρυγανισμένο ψωμί brioche, με αυγά, τραγανό μπέικον, χαλούμι, φασόλια φούρνου και μαρμελάδα σύκο. Επίσης το «Three Ways Muffins» είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις των muffins, αφού σερβίρονται με τυρί, μπέικον, σπανάκι και καπνιστό σολομό, αβγό ποσέ, με σάλτσα Hollandaise και σπαράγγια. Εξαιρετική επιλογή είναι το «Swalty Brioche», είναι ένα υπέροχο πιάτο, με φρυγανισμένο brioche, τυρί mascarpone, σιρόπι σφενδάμου, φρέσκα φρούτα του δάσους, φιστίκι, κρέμα τυριού, αβοκάντο, ντοματίνια, ομελέτα και μπέικον. Ανάμεσα στις επιλογές, έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις τα δικά σου pancakes κάνοντας τους συνδυασμούς που λαχταράς.

(24505823) Ατλαντίδων 2, Λάρνακα

jam141122-1.jpg


Jam
Το Jam είναι από εκείνα τα μέρη που αποκλείεται να μην τα προσέξεις, έχει μια αυθεντικά ρομαντική διάθεση που σε κάνει να χαλαρώνεις όλες τις ώρες τις μέρας, εξ ου και είναι ο ιδανικός χώρος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα λαχταριστό brunch, το οποίο σε συνεπαίρνει στη μαγεία των γεύσεων. Στο μαγαζί θα συναντήσεις νόστιμα πιάτα για brunch, lunch και dinner ενώ είναι το the place to be και τα βράδια, καθώς ανάβει τα φωτάκια του, βάζει ψαγμένες lounge μουσικές και προσφέρει τα πιο ψαγμένα signature cocktails . Καθημερίνα λοιπόν, από τις 7:00 έως τις 10.00 μπορείς να απολαύσεις χορταστικό πρόγευμα ξενοδοχείου με διάφορες αλμυρές και γλυκές επιλογές από το a la carte μενού του. Λαχταριστές προτάσεις του brunch menu προσφέρονται στις 10.30 έως τις 16.00, με πιάτα τόσο όμορφα όσο και νόστιμα. Φυσικά, οι γεύσεις παίρνουν τη θέση που τους αξίζει μέχρι το βράδυ, δημιουργώντας στιγμές για lunch ή ένα ξεχωριστό δείπνο.

image_6483441.JPG

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Το brunch στο Jam είναι αυθεντικό και νόστιμο, όπως ακριβώς ταιριάζει και στη φιλοσοφία του. Οι σεφ πίσω από τις εκλεκτές γεύσεις σού ετοίμασαν μια σειρά από πιάτα που μπορείς να συνοδεύσεις με έναν καλό καφέ ή ρόφημα της επιλογής σου. Salmon asparagus, prosciutto, Avocado Smash, Steak Sandwich, The “Vromiko” και Pastrami Sando, αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του καταλόγου όπου πρωταγωνιστούν τα ολόφρεσκα υλικά και ο συνδυασμός τους σε συνταγές άκρως χορταστικές και νόστιμες. Όσο για τις γλυκές επιλογές, δεν πρέπει να παραλείψεις τις πεντανόστιμες επιλογές όπως Choco Bueno Pancakes, French kiss, Choc – tahini Vegan Pancakes. Αν ψάχνεις κάτι πιο healthy, τότε δοκίμασε το Greek Yogi, το Chia Pudding και το Banana bread, αλλά ο κατάλογος είναι μακρύς κι εσύ έχεις μια γκάμα επιλογών που θα σου χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
(25353209) Δημήτρη Μητροπούλου 2, Λεμεσός.

omikron1241122.jpg

Omikron Brunch
Στην καρδιά της Πάφου συναντάμε το «Omikron Brunch», το οποίο διανύει τον ογδόων χρόνο εξαιρετικής λειτουργίας του. Ο εσωτερικός του χώρος είναι λιτός και καλαίσθητος, στον οποίο πρωταγωνιστούν το ξύλο, το τζάκι και διάφορες ντιζαϊνάτες-ρετρό λεπτομέρειες, ενώ στον εξωτερικό χώρο, η υπέροχη βεράντα με τα φυτά που την πλαισιώνουν δημιουργούν ένα cozy σκηνικό με ευχάριστα vibes. Στο μενού του brunch θα συναντήσεις διάφορες λαχταριστές επιλογές, στις οποίες δίνεται έμφαση στις υγιεινές και φρέσκες πρώτες ύλες, ενώ υπάρχουν προτάσεις για όλους, από αλμυρές επιλογές μέχρι και γλυκιές. Οι γεύσεις, η ατμόσφαιρα και η φιλοξενία συνδυάζονται ιδανικά σε μια εμπειρία που θέλεις να ζεις ξανά, μιας και το «Οmikron Brunch» εξειδικεύετε σ’ αυτό.

omikron2241122.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: O κατάλογος είναι μακρύς και χωρίζεται σε έξι κατηγορίες, ώστε να υπάρχει μια πληθώρα επιλογών που να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Η κατηγορία «Rise and Shine» περιλαμβάνει συνταγές με αυγά, από scramble αυγά μέχρι ποσέ, σε συνδυασμό με αβοκάντο, σπαράγγια, λουκάνικα, καπνιστό σολομό, προσούτο και άλλα νόστιμα υλικά. Στην κατηγορία «Sandwiches and Bagels» θα βρεις συνδυασμούς με εύγεστα bagels και ciabatta, με περισσότερους από 10 συνδυασμούς με μοτσαρέλα, πέστο, πανέ φιλέτο κοτόπουλου κ.ά. Οι κατηγορίες «Salads» και «Granola Bowls» αποτελούν τα φαβορί του μαγαζιού, καθώς περιλαμβάνουν χορταστικά και υγιεινά γεύματα. Τα πιάτα στην κατηγορία «Sweet» προσφέρονται μεχρι να κλείσει το εστιατόριο η ώρα 19:00 και έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε ιδιαίτερα γλυκά, ενώ το μενού συμπληρώνουν φυσικοί χυμοί και διαφόρων ειδών specialties από θεματικά ροφήματα που αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Ζήτησε το «The perfect need» ή το «Dirty Chicken bagel», πρόκειται αναμφίβολα για πιάτα που θα σε αφήσουν ικανοποιημένο και με το παραπάνω. Αν ψάχνεις ένα χώρο για αλμυρό πρώτα και γλυκό μετά ή αντίστροφα, τότε το «Omikron Brunch» θα σε καλύψει σ’ όλα.

(26955965) 25ης Μαρτίου, 8047, Πάφος.

mouson1241122.png

Mouson
Αν θέλεις να παραμείνεις στην πρωτεύουσα, το νέο «Mouson» είναι μία δελεαστική επιλογή για το brunch σου. Πρόσφατα ένωσε δυνάμεις με το Vino Hospitality Group και επέστρεψε με ούριο άνεμο αλλαγής και ανανέωσης, όσον αφορά το concept αλλά και το μενού του. Ακόμα κι αν αντισταθείς στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις από τον κατάλογό του. Στον κατάλογο θα συναντήσεις αφράτα pancakes, δροσερές σαλάτες, πολλές "egg-straordinary" επιλογές και μια γκάμα προτάσεων για όλα τα γούστα. Με αμείωτη την ποιότητα, την πρωτοτυπία και το μεράκι, o executive chef, Κωνσταντίνος Κλεόβουλου, ετοίμασε μαζί με την ομάδα του ένα ιδιαίτερο μενού, με πιάτα που σε ταξιδεύουν νοερά.

mouson241122.png


ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Το brunch που προσφέρει το σαββατοκύριακο, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα περάσεις την πόρτα του. Το νέο μενού διαθέτει μια γκάμα πεντανόστιμων επιλογών που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Αν θέλεις να νιώσεις την πιο casual chic brunch εμπειρία, δοκίμασε το «Oops I Did It Again» (scrambled eggs με cream cheese, ψωμί, σαλάτα). Σε vegan επιλογή, μπορείς να επιλέξεις το «Vegan Muesli Bowl» (με μούσλι, μπανάνα, γάλα βρώμης, μούρα, καρύδια και σιρόπι σφενδάμου), μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή. Προτείνουμε να επιλέξεις το «Gangsta’s Paradise» (με βοδινά μπιφτέκια Άνγκους, μαγιονέζα τρούφας, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί, αρωματικά κρεμμύδια, σαλάτα και πατάτες τηγανιτές), το οποίο θα σώσει την κατάσταση, αν ξύπνησες με μεγάλες πείνες. Ανάμεσα στις συνταγές θα βρεις και γλυκιές επιλογές, όπως «Choco Pancakes» ή «Pistachio cheesecake pancakes», πιάτα που θα γλυκάνουν τον ουρανίσκο στο έπακρο. Στο «Mouson» το brunch γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό, γιατί μπορείς να το συνοδεύσεις με πρωινά ποτά ή κοκτέιλ που δίνουν μια άλλη φινέτσα σε αυτήν τη συνήθεια. Πρόκειται αναμφίβολα για τον ιδανικό προορισμό για ένα break από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.
(22664444) Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία.

311135880_631921981713264_3387572421669048923_n.jpg


St Raphael Resort & Marina – Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant
Με θέα την καταγάλανη θάλασσα, το Sailor's Rest Lounge Bar Restaurant θα σε κερδίσει αμέσως. Η γήινες αποχρώσεις στο συνολικό design σε συνδυασμό με την αψεγάδιαστη θέα δημιουργούν πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα και κάνουν το μαγαζί ένα μέρος για όλες τις ώρες της ημέρας. Σίγουρα, το δυνατό του σημείο, είναι και το brunch. Εξ ου και αξίζει να το επισκεφτείς από νωρίς το πρωί για νόστιμο πρόγευμα, μεσημεριανό ή για βραδινό και ψαγμένα cocktails. Η όμορφη θέα δε σταματά να κλέβει την παράσταση είτε καθίσεις στον εσωτερικό του χώρο ή στην υπέροχη βεράντα του!

315719535_668216524750476_880476549720071380_n.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Πρόκειται για ένα μαγαζί που θα χορτάσει ψυχή και σώμα, καθώς τα σαββατοκύριακα (10.00-12.00) σού προσφέρει brunch μενού που θα σε αφήσει ικανοποιημένο και με το παραπάνω! Επίλεξε «Eggs Benedict» όπως εσύ τα προτιμάς, «Salmon French Toast», «Bagels» για όλους τους ουρανίσκους, καθώς και γλυκιές επιλογές όπως «Very Berry Pancake». Φυσικά, οι επιλογές δεν σταματάνε εδώ, εφόσον υπάρχει μια γκάμα επιλογών για σένα. Για όσους θέλουν ένα πιο υγιεινό πιάτο, τότε οι χορτοφαγικές δημιουργίες όπως «Sweet French Toast» και «The V Omelette» του Αρχιμάγειρα, θα αφήσουν ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου, το Sailor's Rest είναι ο ιδανικότερος χώρος που αξίζει να είναι στη λίστα σου, και αυτό είναι δεδομένο.
(25834242) 502 Λεωφορος Αμαθουντος, St Raphael Marina, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close