Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2020
Το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων, εν τω μέσω της έκρυθμης κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία, στέλνει ο Δήμος Αγίας Νάπας, με την πρωτοποριακή ιδέα του Δημάρχου, κυρίου Χρίστου Ζαννέττου, την οποία στήριξαν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η φωταγώγηση της Χριστουγεννιάτικης Θαλασσινής Γειτονιάς στο Λιμανάκι, πραγματοποιήθηκε απόψε Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, από τον Αντιδήμαρχο, κύριο Αντώνη Χρίστου.
Συγκεκριμένα, όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας, δίπλα από το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γειτονιά. Οι οικογένειες και όλοι οι επισκέπτες της Αγίας Νάπας, ακολουθώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα, μπορούν να περιηγηθούν στον χώρο και, «αγκαλιάζοντας» το πνεύμα των Χριστουγέννων, να ατενίσουν το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα. Αρχικός στόχος του Δήμου ήταν να δημιουργηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης και Προσφοράς, με πολλές εκδηλώσεις για όλα τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες. Δυστυχώς, η πανδημία ανέτρεψε όλο τον προγραμματισμό και όλες τις εκδηλώσεις.
Περπατώντας στη Χριστουγεννιάτικη Θαλασσινή Γειτονιά της Αγίας Νάπας, ξυπνούν μνήμες και εικόνες από παιδικά, παραμυθένια, χαρούμενα Χριστούγεννα. Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, κύριος Αντώνης Χρίστου δήλωσε ότι, μέσα από τη θλίψη της καθημερινότητας που επέφερε η πανδημία, θα ήταν πρωτότυπο και ξεχωριστό να διακοσμηθεί ένας χώρος με όλα τα στολίδια μαζί. Μια ζεστή χριστουγεννιάτικη αγκαλιά με φωτισμένα στολίδια και χαρούμενη μουσική, για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες που θέλουν βιώσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Με το μεγαλύτερο ελπιδοφόρο μήνυμα για υγεία σε όλον τον κόσμο, ο Δήμος Αγίας Νάπας απευθύνει ολόθερμες ευχές για Καλά Χριστούγεννα, κοντά στην οικογένεια και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, έστω και κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ευχόμαστε να φέρει γρήγορη ανάρρωση στους πάσχοντες, αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία της πανδημίας και όλοι να επιστρέψουμε γεροί, δυνατοί και αισιόδοξοι στη φυσιολογική ροή της ζωής.



Σχετικά
Telegraph: Τα «άσχημα» ευρωπαϊκά τουριστικά αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγουν οι ταξιδιώτες το 2026
Από τη Βερόνα μέχρι το Παρίσι, αυτά είναι τα αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία, σύμφωνα τουλάχιστον με την Telegraph.
Μπαίνοντας στο Δάσος των Ονείρων - Η Πρωτοχρονιά στο Parklane
Αυτή είναι η καρδιά της εμπειρίας ένα δάσος γεμάτο ζωή, ενέργεια και όνειρα. Και στο Parklane, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Το Σαββατοκύριακο που η πόλη έκανε “check-in” στη Lidl Food Academy
Lidl Christmas Days από τη Lidl Κύπρου: ένα διήμερο γεύσης, δημιουργίας και χριστουγεννιάτικης θαλπωρής, ανοιχτό για όλους
Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον... βυθό του Πρωταρά (Βίντεο)
Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από το εκπαιδευτικό κέντρο SCUBA Dive Cyprus
Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στον κόσμο για ταξίδι του μέλιτος το 2026
Ταξίδι του μέλιτος 2026: Όταν ο ρομαντισμός συναντά την εμπειρία και την αυθεντικότητα
Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε από τη Λαπωνία το ταξίδι των Χριστουγέννων (ΒΙΝΤΕΟ)
Το παραδοσιακό εορταστικό ταξίδι ξεκίνησε και φέτος, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους
Χριστούγεννα στο χιόνι: 4 προορισμοί στην Ευρώπη με μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα
Χιονισμένες πλαγιές, παγωμένες λίμνες, ζεστή σοκολάτα και το Βόρειο Σέλας να χρωματίζει τον ουρανό.
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Δωρεά της Πετρολίνα στην Παιδιατρική Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας
Παράδοση εξοπλισμού και προσφορά δώρων στα παιδιά που νοσηλεύονται
Οι προορισμοί που μάγεψαν το 2025 – Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα
Η Ελλάδα ξεχωρίζει φέτος με έναν κλασικό αλλά πάντα εντυπωσιακό προορισμό.