Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Θαλασσινή Γειτονιά της Αγίας Νάπας

Πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση της Χριστουγεννιάτικης Θαλασσινής Γειτονιάς στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2020

Το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων, εν τω μέσω της έκρυθμης κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία, στέλνει ο Δήμος Αγίας Νάπας, με την πρωτοποριακή ιδέα του Δημάρχου, κυρίου Χρίστου Ζαννέττου, την οποία στήριξαν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η φωταγώγηση της Χριστουγεννιάτικης Θαλασσινής Γειτονιάς στο Λιμανάκι, πραγματοποιήθηκε απόψε Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, από τον Αντιδήμαρχο, κύριο Αντώνη Χρίστου.

Συγκεκριμένα, όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας, δίπλα από το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γειτονιά. Οι οικογένειες και όλοι οι επισκέπτες της Αγίας Νάπας, ακολουθώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα, μπορούν να περιηγηθούν στον χώρο και, «αγκαλιάζοντας» το πνεύμα των Χριστουγέννων, να ατενίσουν το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα. Αρχικός στόχος του Δήμου ήταν να δημιουργηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης και Προσφοράς, με πολλές εκδηλώσεις για όλα τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες. Δυστυχώς, η πανδημία ανέτρεψε όλο τον προγραμματισμό και όλες τις εκδηλώσεις. 

Περπατώντας στη Χριστουγεννιάτικη Θαλασσινή Γειτονιά της Αγίας Νάπας, ξυπνούν μνήμες και εικόνες από παιδικά, παραμυθένια, χαρούμενα Χριστούγεννα.  Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, κύριος Αντώνης Χρίστου δήλωσε ότι, μέσα από τη θλίψη της καθημερινότητας που επέφερε η πανδημία, θα ήταν πρωτότυπο και ξεχωριστό να διακοσμηθεί ένας χώρος με όλα τα στολίδια μαζί. Μια ζεστή χριστουγεννιάτικη αγκαλιά με φωτισμένα στολίδια και χαρούμενη μουσική, για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες που θέλουν βιώσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Με το μεγαλύτερο ελπιδοφόρο μήνυμα για υγεία σε όλον τον κόσμο, ο Δήμος Αγίας Νάπας απευθύνει ολόθερμες ευχές για Καλά Χριστούγεννα, κοντά στην οικογένεια και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, έστω και κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ευχόμαστε να φέρει γρήγορη ανάρρωση στους πάσχοντες, αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία της πανδημίας και όλοι να επιστρέψουμε γεροί, δυνατοί και αισιόδοξοι στη φυσιολογική ροή της ζωής.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close