Μαγικές εικόνες από τη στολισμένη Λάρνακα

Όπως και να ‘χει, το να στολίσεις για να γιορτάσεις τα διαφορετικά αυτά Χριστούγεννα, είναι από μόνο του πολύ ελπιδοφόρο!

Άλλωστε, τα πολύχρωμα στολίδια/ λαμπάκια/ μπιχλιμπίδια δεν παύουν να δίνουν χαρά και να κάνουν μια ήδη όμορφη πόλη εντυπωσιακότερη. Και να της χαρίζουν αυτή την αίσθηση γιορτής που, φτιάχνοντας μας τη διάθεση... έστω και λίγο! 

Στην τελική ευθεία για τις γιορτές, λοιπόν, οι πόλεις της Κύπρου είναι κούκλες, και αυτό μας το αποδεικνύει πολύ καλύτερα η Λάρνακα! 

Όπως σημειώνει και ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Βύρας, σε ανάρτησή του "Μέχρι και πέρσι τα Χριστούγεννα στην πόλη μας ήταν πλατείες και δρόμοι που έσφυζαν από κόσμο, γέλια, γεμάτες αγορές, ζαχαρωτά, μελωδικά κάλαντα σε κάθε γωνιά της Λάρνακας. Μπορεί φέτος τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα στολίσουμε την όμορφη πόλη μας και να δημιουργήσουμε Χριστογεννιάτικο πνεύμα για μικρούς, αλλά και μεγάλους! 
Στολίσαμε λοιπόν! Λίγη υπομονή. Και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Μαζί, με ασφάλεια θα τα καταφέρουμε, για να είμαστε του χρόνου όλοι μαζί!".

Ας τη χαζέψουμε: 


 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30