14-31 October 2022
Νέες Εκθέσεις , Τέχνη

Έκθεση σύγχρονης τέχνης με 12 διεθνείς ανερχόμενους καλλιτέχνες

“DREAM ON DREAMER” από την Γκαλερί RIANA RAOUNA

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2022

Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την έκθεση DREAM ON DREAMER με πίνακες από 12 διεθνείς ανερχόμενους καλλιτέχνες σύγχρονης τέχνης. Η έκθεση διεξάγεται από τις 14 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αφροδίτη Αμαθούσια”, Λεωφόρος Αμαθούντος, 4532 Άγιος Τύχωνας, στη Λεμεσό.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, οι πλείστοι από τους οποίους ανήκουν στη νεαρότερη γενιά, είναι: Besher Koushaji (Συρία), Botond Gagyi (Ρουμανία), Ebuka P. Agudiegwu (Νιγηρία), Edward Hongyi Jia (Ην. Βασίλειο/Κίνα), Eugenia Cuellar (Ισπανία), Henry Glover (Ην. Βασίλειο), Jione Choi (Ην. Βασίλειο/Ν. Κορέα), K Blick (Ην. Βασίλειο/Ν. Κορέα), Lara Rottinghaus (Γερμανία), Matete Martini (Ιταλία), Μαρίνα Ολυμπίου (Κύπρος), και Taedong Lee (Ν. Κορέα).

K Blick, Dinosaurs Playground, Oil on canvas, 2021, 150 x 80 cm.jpg

Μέσα από 25 πίνακες, η έκθεση DREAM ON DREAMER στοχεύει να προσφέρει μια αισθητική εμπειρία και να παρουσιάσει το απόλυτο «τώρα» στη σύγχρονη ζωγραφική. Η έκθεση αποτελείται από ποιητικά τοπία με κυρίαρχη αναφορά στη θάλασσα, πορτραίτα και αφηρημένα έργα που αντανακλούν τη δύναμη της τέχνης στην τόνωση της φαντασίας, της σκέψης και της ευχαρίστησης. Σύμφωνα με την ιδρύτρια της γκαλερί και επιμελήτρια της έκθεσης Ριάνα Ραουνά, «Κάθε έργο ξεχωριστά, αλλά και ο συνδυασμός των έργων στο χώρο της γκαλερί, απελευθερώνουν το θεατή από τον τετριμμένο τρόπο σκέψης και του επιτρέπουν να αφεθεί σε νέους τρόπους αντίληψης, όπου όλα είναι πιθανά».

Η έκθεση DREAM ON DREAMER είναι η δεύτερη έκθεση της γκαλερί που διοργανώνεται σε φυσικό χώρο στην Κύπρο. Όπως εξηγεί η Ριάνα Ραουνά, «Eίμαστε περήφανοι που εκθέτουμε πίνακες των καλλιτεχνών της γκαλερί για δεύτερη φορά στην Κύπρο. Είμαστε περήφανοι που εκθέτουμε τη δουλειά τέτοιων συναρπαστικών καλλιτεχνών για δεύτερη φορά στην Κύπρο. Επιθυμούμε να επιτρέψουμε στους λάτρεις της τέχνης και συλλέκτες να βιώσουν αυτό που συμβαίνει στη σύγχρονη ζωγραφική σήμερα, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες συγκαταλέγονται στην ελίτ των ανερχόμενων ταλέντων διεθνώς και με βάση την καλλιτεχνική τους πορεία, κάποιοι από αυτούς αναμένεται να αναγνωριστούν ως τα επόμενο μεγάλα ονόματα».

Εγκαίνια: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 7-10 μμ.

Διάρκεια έκθεσης: 14-31 Οκτωβρίου 2022, Δευτέρα – Κυριακή, 10 π.μ. – 8 μμ.

Διεύθυνση: Πολιτιστικό Κέντρο “Αφροδίτη Αμαθούσια”, Λεωφόρος Αμαθούντος, 4532 Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός (δίπλα από το La Isla Beach Bar).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22 462 888, info@rianaraouna.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rianaraouna.com.

Main Visual.png

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close