Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2022
Ένας χώρος με μίνιμαλ αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο ντιζάιν, όπου το πορτοκαλί χρώμα κυριαρχεί, φιλοξενεί το νέο specialty coffeeshop της Λεμεσού.
Ρωτάμε και μαθαίνουμε πως η λέξη Wagmi είναι ακρωνύμιο της φράσης 'We are all gonna make it' που ουσιαστικά σημαίνει «Όλοι θα τα καταφέρουμε».
Μια φράση που αντιπροσωπεύει απόλυτα τη θετική σκέψη και συναδελφικότητα που εκφράζουν την Όλγα, την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού. H ίδια άλλωστε χαρακτηρίζεται από αλτρουισμό, πνεύμα συνεργασίας και καινοτομία, εξ ου και η φράση αυτή αποτέλεσε την έμπνευση για το όνομα του νέου της project. Ένας αντικατοπτρισμός της πίστης της στη δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή για όλους στην εφοδιαστική αλυσίδα του καφέ.
Το νέο λοιπόν all day μαγαζί της πόλης, θα το βρεις στην πολυσύχναστη οδός Αγίου Ανδρέου, στη Λεμεσό, σε έναν υπέροχο χώρο, που απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν καλό καφέ, brunch και φαγητό. Και όλα αυτά σε ένα μέρος με homie ατμόσφαιρα, υπέροχο κήπο με φυτά που δημιουργούν ένα φρέσκο αποτέλεσμα και βάζουν την αισθητική μέσα στην καθημερινότητα των Λεμεσιανών και όχι μόνο.
Όσον αφορά στο μενού του, σ' αυτό θα βρεις από εύγευστα πιάτα μέχρι και ψαγμένα ποτά, καθώς η ομάδα του μαγαζιού αποτελείται από έμπειρους barista, επαγγελματίες τσαγιού, σεφ και άλλα, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει και βραβευθεί ο καθένας στον τομέα του!

Στον κατάλογο του λοιπόν θα βρεις κάτι για σένα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι αν αποφασίσεις να το επισκεφθείς.
Καλοφτιαγμένο καφέ και χορταστικό brunch, όπως brioche ψωμί με σολομό και scrambled αυγά, French toast με αναρή με λεμόνι και σύκα ή ακόμα και υγιεινό γιαούρτι με γκρανόλα και κομπόστα κεράσι . Το πρόγευμά σου μπορείς να το συνοδεύσεις με καφέ, wagmi’s signatures, τσάι matcha και δροσερά smoothies.
Αν ο δρόμος σου σε οδηγήσει εκεί κατά το μεσημέρι, τότε πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε στάση για φαγητό, με επιλογές όπως είναι για παράδειγμα τα μύδια rillette, tomato tonnato, σνίτσελ κοτόπουλου με μαρούλι romano και παρμεζάνα κ.ά. Το μενού περιλαμβάνει και λαχταριστά επιδόρπια.
Φυσικά, το Wagmi έχει φροντίσει ακόμα και για όσους βγαίνουν λίγο πιο αργά το βράδυ για ποτό, επενδύονται σε μία μεγάλη λίστα με εκλεκτά κοκτέιλ, κρασιά, mocktails και άλλα πολλά που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Στον όμορφο χώρο του λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου το πρωί και το ποτό σου το βράδυ, ή να επιλέξεις να φας κάτι από τις προτάσεις που προσφέρονται στο μενού. Στην είσοδο θα βρεις ένα μεγάλο τραπέζι, μέσα θα δεις πρωτότυπα στρογγυλά τραπεζάκια για όσους θέλουν να απολαύσουν μόνοι το γεύμα τους, ενώ στον εξωτερικό χώρο του, υπάρχει μια χαριτωμένη αυλή, με άσπρα τραπεζάκια και πράσινα φυτά να περικυκλώνουν τον χώρο.

Το Wagmi είναι ανοιχτό από τις 07.00 μέχρι τις 22.00 καθημερινές και σαββατοκύριακα.
(95988232) Αγίου Ανδρέου 139, Λεμεσός.
Instagram: Wagmi_cy
Σχετικά
10 πετρόκτιστα ταβερνάκια στο βουνό που σε ταξιδεύουν στην παράδοση
Με μυρωδιές από σπιτικά φαγητά, τζάκια που ζεσταίνουν τον χειμώνα και αυλές που γεμίζουν το καλοκαίρι, οι ταβέρνες αυτές αποτελούν αυθεντικά καταφύγια γεύσης και φιλοξενίας
Το Υφαντουργείο γίνεται ένα μικρό «στοιχειωμένο» café για το Halloween
Καφές, σπιτικές λιχουδιές και δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, στις 28 Οκτωβρίου στην παλιά Λευκωσία.
Δύο Κύπριοι σεφ εκπροσωπούν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής στο Βελιγράδι
Η Κύπρος ταξιδεύει στο Βελιγράδι με στόχο μια θέση στον παγκόσμιο τελικό του Worldchefs Global Chefs Challenge 2027, στη Σαγκάη
Μια τελευταία Κυριακή στο Columbia Sun, μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Κάθε καλοκαίρι έχει το δικό του τέλος.
Cyprus Wine Expo – Oenognosia 2026: Άνοιξε η προπώληση εισιτηρίων σε ειδική τιμή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!
Η έκθεση, που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στην Κύπρο
Βάφτιση κάτω από τα αστέρια, στον μαγευτικό κήπο του Garden Day & Night
Λουλούδια, λαμπερά fairy lights και μια γιορτή που συνεχίζεται μέχρι το βράδυ. Στην καρδιά της Λευκωσίας, το Garden Day & Night ανοίγει τις κρατήσεις για τις βαφτίσεις της σεζόν 2027
ÓRIS X THE CLUMSIES: Μια μοναδική συνεργασία συνεχίζεται στο Trilogy
Τρία cocktails, δύο βραδιές, μία σταθερή συνεργασία
Νέα μουσική εποχή ξεκινά στο Καμπαναρκό στη Δερύνεια
Μουσική, παρέες, μεζές και κρασί για τη νέα σεζόν στη Δερύνεια
22 χρόνια Πυξίδα: Μια γιορτή με έναν μεγαλύτερο σκοπό
Μια ημέρα που συνδυάζει την αγάπη για το καλό φαγητό με την έμπρακτη στήριξη ενός σημαντικού σκοπού.
Ένα pasta pop-up με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα και ιταλικά κρασιά
Η Winecase συναντά το Wild Earth – Fine Kitchen για ένα βράδυ
Νέα άφιξη στη Λευκωσία: Το Clubhouse SPE Strovolou είναι το νέο gastro pub που συνδυάζει φαγητό, ποτό και sports
Ο νέος χώρος για να μαζεύεσαι... στην πρωτεύουσα
Τα αθηενίτικα πάνε Ευρώπη: Δύο κυπριακά προϊόντα αποκτούν Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
Το αθηενίτικο ψωμί και το λουκούμι του γάμου, έχουν ήδη εξεταστεί σε εθνικό επίπεδο και έχουν τύχει ευνοϊκής απόφασης