Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020
Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά και στα νότια.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Το Σάββατο ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό λίγο χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Η Wizz Air (μόλις) ανακοίνωσε πτήσεις από τη Λάρνακα σε έναν νέο προορισμό
Νέο δρομολόγιο Wizz Air από Λάρνακα προς Tίρανα

Το “Maritime Cyprus 2025” επιστρέφει στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Ένα κορυφαίο γεγονός του διεθνούς ναυτιλιακού χώρου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Καλοκαιρινές εξορμήσεις στο βουνό: 40+3 ορεινά χωριά για να ανακαλύψεις
Τι κι αν οι παραλίες ξεχειλίζουν από λουόμενους κατά την καλοκαιρινή περίοδο, για πολλούς το καλοκαίρι στο βουνό έχει άλλη χάρη!

Καιρός: Ανεβαίνει στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία με... βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κατεδαφίστηκε ιστορικό κέντρο δεξιώσεων στη Λευκωσία (vids)
Ήταν για δεκαετίες το σημείο αναφοράς της κοσμικής ζωής της Λευκωσίας

Οι top σεξουαλικές πόλεις του κόσμου – Η πιο «καυτή» πόλη της Ελλάδας τα σπάει και όχι μόνο τουριστικά
Τι κάνει μια πόλη… ακαταμάχητη;

O ιδανικός προορισμός για ταξίδι χωρίς πολυκοσμία τον Ιούλιο
Ένας ονειρικός προορισμός, όπου η ιστορία συναντά τη μεσογειακή ομορφιά και τη γαλήνη της θάλασσας


Η Pafilia Πιστοποιείται ως Great Place to Work για Δεύτερη Συνεχόμενη Χρονιά
Το να είναι κάποιος Great Place to Work δεν είναι απλώς ένας τίτλος· είναι αντανάκλαση των βασικών μας αξιών: εμπιστοσύνη, σεβασμός, συνεργασία και κοινός σκοπός

Squid Game 3: Είδαμε το συγκλονιστικό φινάλε μιας αλληγορίας για την εποχή μας
Η Κορέα ξαναγράφει την παγκόσμια τηλεοπτική γλώσσα με ένα φινάλε γεμάτο σύμβολα, ελπίδα και σκοτεινή αλήθεια

Το πάρκο που ετοιμάζουν στην Αραδίππου, θα είναι υπέροχο!
Αρχίζουν Ιούλιο εργασίες για νέο δημοτικό πάρκο στην Αραδίππου!

Kawacom’s και Enavsma Foundation ενώνουν δυνάμεις!
Χορήγηση υποτροφίας σε μεταπτυχιακούς φοιτητές