Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020
Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά και στα νότια.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Το Σάββατο ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό λίγο χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
H πρόγνωση μέχρι και την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Έρχονται ο ημιτελικός και τελικός του The Voice με έντονο κυπριακό ενδιαφέρον
Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 18 διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό
Bridgerton 4: Επιστρέφει με νέα σεζόν και κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ - Η υπόθεση
Το πρώτο μέρος της σειράς του Netflix θα προβληθεί σε έναν μήνα περίπου
Βροχές, άνεμοι και καταιγίδες στο μενού του καιρού- Έρχεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Τα 20 καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2026, σύμφωνα με το BBC
Πλούσια τροπικά δάση, ρωμαϊκά ερείπια, πολυνησιακές παραλίες και ποικίλη άγρια φύση -από τη Φινλανδία μέχρι τη Φιλαδέλφεια -περιλαμβάνονται στη λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού για το επόμενο έτος
Πέθανε ο ηθοποιός Pat Finn - Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld
Ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών - Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Το νέο αγροτουριστικό στο χωριό, έχει jacuzzi και υπέροχη θέα
Το σπίτι της Ευτυχίας στη Λόφου είναι ένας πραγματικός προορισμός που συνδυάζει αρμονικά την αυθεντικότητα με τη σύγχρονη πολυτέλεια
Χριστούγεννα με τοπικές βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στο Τρόοδος
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Telegraph: Τα «άσχημα» ευρωπαϊκά τουριστικά αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγουν οι ταξιδιώτες το 2026
Από τη Βερόνα μέχρι το Παρίσι, αυτά είναι τα αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία, σύμφωνα τουλάχιστον με την Telegraph.
Μπαίνοντας στο Δάσος των Ονείρων - Η Πρωτοχρονιά στο Parklane
Αυτή είναι η καρδιά της εμπειρίας ένα δάσος γεμάτο ζωή, ενέργεια και όνειρα. Και στο Parklane, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.