Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022
Τον τελευταίο καιρό αρκετά στέκια γεμάτα γεύσεις και αρώματα άνοιξαν τις πόρτες τους, έτοιμοι να μας συνεπάρουν σε ένα νέο γευστικό ταξίδι. Έτσι λοιπόν, μια νέα πρόταση που σε περιμένει στο κέντρο της Λάρνακας, ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να μας γλυκάνει με τον δικό της τρόπο.
Ο λόγος για το «El Unico Coffee», το νέο spot των γλυκατζήδων στην Οδό Ζήνωνος Κιτιέως. Στην ουσία πρόκειται για μια καφετέρια που σου φτιάχνει καλό καφέ, smoothie, τσάγια, σπιτικές λεμονάδες, αλμυρές και γλυκές κρέπες, αλλά εκεί θα απολαύσεις κάτι… λαχταριστό.

Η γλυκιά δημιουργία του «El Unico Coffee» ονομάζεται Wafflο-Souvlako, είναι μια πεντανόστιμη βάφλα σε σχήμα κώνου, στην οποία προσθέτεις ό,τι υλικά θες εσύ. Αναμφίβολα είναι μια επιλογή που θα σου γαργαλίσει τον ουρανίσκο και με το παραπάνω!
Κατά την επίσκεψή σου μπορείς να πάρει μια «Βάφλα Prince Oreο», η οποία περιέχει λευκή σοκολάτα, μπισκότα oreo, σοκολάτα kinder, caprise, 1 μπάλα παγωτό ή αν θέλεις κάτι φρουτώδες σε συνδυασμό με σοκολάτα μπορείς να επιλέξεις «Bάφλα Frutomania» με μπανάνα, φράουλα, caprise, σοκολάτα γάλακτος, 1 μπάλα παγωτό βανίλια, ενώ αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις.

Αν λοιπόν, θέλεις να γεμίσεις το στομάχι σου ακόμα περισσότερο, ή αν τρελαίνεσαι για ένα νόστιμο και χορταστικό γλυκό, απ' ότι έχεις αντιληφθεί το μαγαζί αυτό μπορεί ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο τρελές γαστρονομικές σου προτιμήσεις.
Να αναφερθεί πως το μαγαζί λειτουργεί για takeaway και delivery.
Ωράριο: Δ-Σ 7.30-21.30, Κ 9.00-21.30.
Δες το μενού ΕΔΩ.
(99 666472) Ζηνωνος Κιτιεως 68-70, Λάρνακα.
Σχετικά
Τι θέλει η Gen Z στο ποτήρι της; Ο Ραφαήλ Χαίλλου έχει τη δική του απάντηση
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν
warmth that lasts: το νέο χειμερινό μενού των wagamama ζεσταίνει τις πιο γευστικές στιγμές του χειμώνα
Αυτόν τον χειμώνα, τα wagamama σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη ζεστασιά που διαρκεί πέρα από την τελευταία μπουκιά.
Ο «Beefboy» επιστρέφει στο Beefbar Cyprus για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο ιδρυτής του Beefbar, Riccardo Giraudi, επιστρέφει στo AMARA για μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Η πίττα της Σάτζιης αλλιώς: Το Katerina Bakery παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Το Katerina Bakery δίνει ένα απολαυστικό twist στην αγαπημένη πίττα της Σάτζιης με δύο νέες γευστικές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις!
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα
Μεγάλη αλλαγή για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας μετά από 17 χρόνια!
Το «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη», περνά σε νέα εποχή