Cinema: Τα Καλύτερα

Ticket to Paradise

Julia Roberts και George Clooney ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ George Clooney και Julia Roberts επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

H ταινία "Ticket to Paradise" του Ol Parker ("Mamma Mia! Here We Go Again"), είναι ένα rom-com για τις γλυκιές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή, γυρισμένη στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Τα τελευταία χρόνια, οι ρομαντικές κωμωδίες των μεγάλων στούντιο γίνονται όλο και πιο σπάνιες. Όμως ο Ol Parker πίστεψε ότι τα τελευταία χρόνια το κοινό είναι πρόθυμο για μια αναγέννηση του κλασικού είδους.

"Όταν χτύπησε η πανδημία, τα πράγματα που είχα γράψει εκείνη την εποχή έμοιαζαν ξαφνικά εντελώς άσχετα. Ο κόσμος είχε αλλάξει εντελώς. Σκέφτηκα τι ήθελα να γράψω και κατέληξα σε κάτι που θα έκανε τους ανθρώπους ευτυχισμένους - κάτι χαρούμενο και αισιόδοξο. Οι ρομαντικές κωμωδίες φέρνουν κοντά τον κόσμο και μετά από μερικά δύσκολα χρόνια αυτό μου φάνηκε κάτι απαραίτητο για τη μεγάλη οθόνη" δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Στο παρελθόν η Julia Roberts και ο George Clooney έχουν εμφανιστεί μαζί στις ταινίες "Confessions of a Dangerous Mind", "Money Monster" και "Ocean's 11 & 12" έτσι η χημεία τους στην οθόνη είναι αδιαμφισβήτητη.

Πρεμιέρα: 15 Σεπτεμβρίου 2022. Διάρκεια: 104'.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close