Cine News , Κινηματογράφος

Όλα όσα έγιναν στο πρώτο φεστιβάλ του Cyprus Horror Society

Το πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου έγραψε ήδη τη δική του ιστορία

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2022

Το Cyprus Horror Society πραγματοποίησε το πρώτο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στον Τεχνοχώρο της Εθάλ στη Λεμεσό και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος άρχισε να έρχεται από τις 2 το μεσημέρι και συνέχισε να αυξάνεται όλη την ημέρα -στο τέλος όλα τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. Κάθε εισιτήριο συνοδευόταν από ένα κουπόνι 10 ευρώ, από την ευγενική προσφορά των Puzzle 3041 Escape Rooms στη Λεμεσό, για τα δωμάτια απόδρασης «Conjuring» και «The Ritual». Δεκαέξι ταινίες τρόμου από όλο τον κόσμο έκαναν την κυπριακή τους πρεμιέρα το Σάββατο και οι επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν πέντε συνεχόμενες ώρες τρόμου.

CHS.jpg

Μετά την ολοκλήρωση των προβολών, η ηθοποιός Βαρβάρα Χριστοφή παρουσίασε τη βραβευμένη ταινία τρόμου “Πέτρα” σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αυγουστή όπου πρωταγωνίστησε η ίδια, η Μαρίνα Βροντή, ο Νεκτάριος Θεοδώρου και η Ειρήνη Μάρκου Παφίτη. Μετά την ειδική προβολή της “Πέτρας”, ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Ανδρέας Αυγουστή βράβευσε τους καλλιτέχνες που ήταν παρόντες στο φεστιβάλ.

Varvara Christofi.jpg

Μερικά από τα μεγαλύτερα βραβεία της βραδιάς που έλαβαν επίσης και το «Final Girl» αγαλματίδιο της Θεάς Αφροδίτης ήταν το “Mask of the Devil” σε σκηνοθεσία Richard Rowntree που κέρδισε το ‘Best Horror - Feature’ και η ταινία “Script” σε σκηνοθεσία Πιέρο Κανάτα που βραβεύτηκε με το ‘Best Horror - Short’. Τρίτο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ήταν το Βραβείο του Κοινού δηλαδή το ‘Audience Award’ που κέρδισε η κυπριακή ταινία “Pollinator”, σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Κυριάκου Κακουλλή. Την βραδιά ολοκλήρωσε μια δεξίωση, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να γνωριστούν μεταξύ τους.

audience award.jpg

DIRECTOR’S STATEMENT
“Λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα μου για το πρώτο φεστιβάλ του ‘The Cyprus Horror Society’. Πλέον, το πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου έγινε γεγονός και κατάφερε να γράψει έτσι, το δικό του μικρό κεφάλαιο στην ιστορία του τόπου μας. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καλλιτέχνες που μας εμπιστεύτηκαν με τις ταινίες τους. Επίσης, τους χορηγούς μας, που χωρίς την βοήθεια τους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό. Προπάντων όμως, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας επισκέφθηκε, και σε όλους που προσφέραν την αμέτρητη υποστήριξη και βοήθεια τους.”

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close