Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

3 προτάσεις για να απολαύσεις την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

Το Σάββατο έχει πανσέληνο... κι εμείς σου δίνουμε ιδέες

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2022

Η πανσέληνος αποτελεί αναμφίβολα ένα πολυαναμενόμενο αστρολογικο γεγονός του χρόνου, αφού καταφέρνει να δημιουργεί και να μας χαρίζει ένα τόσο όμορφο και ρομαντικό κλίμα.

Για αυτόν τον μήνα, η πανσέληνος πέφτει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της κάτω από το μαγικό φως του φεγγαριού, που θα κάνει τις βραδιές μας πιο "λαμπερές".

Επειδή, όμως, τέτοιες στιγμές πρέπει να τις απολαμβάνουμε στο έπακρον, μαζέψαμε 3 events για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

alexis-antonio-QeultZnIw5c-unspla.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Μουσική βραδιά στην παραλία

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει μία συναυλία... υπό το φως του φεγγαριού. Ετοιμάσου να απολαύσεις συναυλία κάτω από την πανσέληνο παρέα με το Κουαρτέτο Έγχορδων του Δήμου Λεμεσού και τη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδου σε μουσική από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο Αν θέλεις και εσύ να απολαύσεις την πανσέληνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε σημείωσε αυτό το event στην αντζέντα σου.
>> Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι της Προκυμαίας (ανατολική άκρη παραλιακής επίχωσης), 20.00.

kayakmoon.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Καγιάκ
Το φεγγάρι του "θερισμού" βρίσκεται προ των πυλών και η έξοδος εκείνη την μέρα έχει την τιμητική της. Αν ακόμη δεν έχεις προγραμματίσει κάτι, τότε σου έχουμε μια πολύ ξεχωριστή πρόταση. Tο γραφείο υπαίθριων δραστηριοτήτων και αθλητικού τουρισμού Salonica View, διοργανώνει μια μοναδική εμπειρία Sea Kayaking στην Ακτή Κυβερνήτη κάτω από το φώς του φεγγαριού. (Governors beach). Λίγα λόγια για τη διαδρομή : Θα μαζευτούμε στην Ακτή Κυβερνήτη. Εκεί θα μας περιμένουν τα καγιάκ μας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (σωσίβια, καγιάκ, κουπιά). Αφού ετοιμαστούμε και κάνουμε ένα μικρό μάθημα, θα ξεκινήσουμε να κωπηλατούμε κάτω από το φως του φεγγαριού. Τα καθαρά νερά και η θαλάσσια ζωή δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για μια εμπειρία θαλάσσιου καγιάκ. Η ακτογραμμή που θα περάσουμε είναι μοναδική, τα απότομα βράχια που  Δίνουμε ραντεβού σε μια πανέμορφη ακτή  δημιούργησε η θάλασσα και η αλμύρα με το πέρασμα των αιώνων κάνει την περιπέτειά μας πιο μυστηριώδη και συναρπαστική. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε τη μαγεία που προσφέρει η πανσέληνος στην παραλία. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθεί
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Ακτή Κυβερνήτη, 19.00. Πληρ. στο salonicaview.com.

moonwalk.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


MoonWalk 2022
Μετά από 3 χρόνια, η Νεολαία Παραλιμνίου ξανά κλείνει ραντεβού, για τον πιο μελωδικό περίπατο που δεν είναι άλλος από το Moonwalk! Το Moonwalk που όλοι αγαπήσαμε, και σε όλους μας έλειψε, επιστρέφει δυναμικά, για να μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες κάτω από την πανσέληνο του Σεπτέμβρη. Φέτος, θα μας κρατήσουν συντροφιά περισσότεροι από 102 επαγγελματίες μουσικοί, σε 26 σκηνές, και όλοι υπόσχονται να μας συνεπάρουν σε μαγικούς κόσμους υπό το φως της πανσέληνου.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, εξωκλήσι Αγίου Νικολάου - το επωνύμιο Πόλα Κώστα, Πρωτατάς, 20.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close