Cine News

Πάμε ξανά Παρίσι με την τρίτη σεζόν του ''Emily in Paris''

Πότε επιστρέφει η αγαπημένη σειρά και ποια θα είναι η συνέχεια;

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2022

Με το αγωνιώδες φινάλε της προηγούμενης σεζόν - η Emily Cooper της Λίλι Κόλινς αναρωτιέται αν θα επιστρέψει στη δουλειά της στο Σικάγο ή να ακολουθήσει τη μέντορά της στη Savoir, Sylvie, στη νέα της εταιρεία- οι φανς είναι κάτι παραπάνω από ανυπόμονοι να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

«Ούτε εγώ δεν γνωρίζω ακόμα την επιλογή της. Συνέχεια ρωτάω», είχε δηλώσει η Λίλι Κόλινς στο περιοδικό People για το τι θα ακολουθήσει για την Emily. «Αλλά όποια κι αν είναι η επιλογή της, σίγουρα θα είναι γεμάτη δράμα, μόδα και πολλή διασκέδαση και ρομαντισμό».

Το καστ έχει ήδη επιστρέψει στο Παρίσι προετοιμάζοντας την επερχόμενη σεζόν, με την Λίλι Κόλινς και τον Λούκας Μπράβο (Γκάμπριελ) να εντοπίστηκαν πρόσφατα σε γυρίσματα τον Αύγουστο.

Τον Ιούνιο, ο λογαριασμός της σειράς στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός σεναρίου για την τρίτη σεζόν, γράφοντας: «Πίσω στο τραπέζι μαζί, και δεν είναι για συνάντηση με πελάτη ή δείπνο. Η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκινά τώρα!».

Ποιος πρωταγωνιστεί στο Emily in Paris Season 3;

Το μεγαλύτερο μέρος του καστ της δεύτερης σεζόν αναμένεται να επιστρέψει για την επόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Κόλινς (Emily), Μπράβο (Gabriel), Άσλεϊ Παρκ (Mindy), Καμίλ Ραζά (Camille), Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ (Sylvie), Σαμουέλ Άρνολντ (Julian) και Μπρούνο Γκουερί (Luc).

Επιπλέον, ο Λουσιέν Λαβίσκουντ, ο οποίος εντάχθηκε στο καστ ως Alfie - έρωτας της Emily στη 2η σεζόν- αναβαθμίστηκε σε μόνιμο μέλος της σειράς για τον επόμενο κύκλο.

Τι θα συμβεί στο τρίτο κύκλο του Emily in Paris;

Μετά το απρόοπτο φινάλε της δεύτερης σεζόν, είναι πιθανό ότι η τρίτη σεζόν θα συνεχιστεί με τη μεγάλη απόφαση της Emily να παραμείνει στο Savoir ή να ακολουθήσει τη Sylvie στη νέα της εταιρεία.

Πιθανότατα θα υπάρξει και αρκετό ερωτικό δράμα, καθώς η Emily θα έρθει αντιμέτωπη με τον Gabriel και την Camille που τα ξαναβρήκαν, αφότου ομολόγησε την αγάπη της στον πρώτο. Ίσως με την ένταξη του Λαβίσκουντ στο καστ ως τακτικό μέλος της σειράς, το ειδύλλιό της με τον Alfie να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Πότε ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν;

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τραπέζι που κάνουν πρόβα οι ηθοποιοί μαζί με το σενάριο.

Λίλι Κόλινς και Άσλεϊ Παρκ μοιράστηκαν αργότερα τον ενθουσιασμό τους για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram. «Ξανά μαζί στο Παρίσι!», έγραψε η Κόλινς. «Ας ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν!».

Κόλινς και Γκάμπριελ εντοπίστηκαν αργότερα να γυρίζουν σκηνές μαζί τον Αύγουστο, με την ηθοποιό να φοράει ένα μοντέρνο μαύρο καπέλο έξω από ένα εστιατόριο.

Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν;

Αν και το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν, δεδομένου ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, είναι πιθανό η νέα σεζόν να μην κυκλοφορήσει πριν από τις αρχές του 2023.

Θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν του Emily in Paris;

Όσοι ελπίζουν για περισσότερη Emily in Paris μελλοντικά, είναι τυχεροί, καθώς η σειρά όχι μόνο θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν, αλλά έχει ήδη ανανεωθεί και για τέταρτη.

«Πείτε "bonjour" στις [σεζον] 3 & 4! Η Emily επιστρέφει επισήμως για δυο ακόμη σεζόν», έγραψε το Netflix στο Instagram τον Ιανουάριο.

Πηγή: LIFO

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close