20 September 2022
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Φιλανθρωπικό fashion event στην Πλατεία Ελευθερίας

«KULT Together» την Tρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2022

Όταν η μόδα βάζει «Γκολ στη Ζωή» ο κόσμος γίνεται καλύτερος με τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη, να αποκτούν χρώμα.

Αυτός είναι ο στόχος του φιλανθρωπικού fashion event με τίτλο «ΚULT Together» που παρουσιάζει τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, όπου σκοπό έχει να στηρίξει οικονομικά τις δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή». Ένας οργανισμός που στα πέντε χρόνια της φιλανθρωπικής του δράσης έχει δώσει ελπίδα και έχει στηρίξει οικονομικά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και δεκάδες οργανισμούς.

Το fashion event «KULT Together» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία στις 19.30 με δημιουργίες από οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την KULT Boutique σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Γκολ στη Ζωή». Το φιλανθρωπικό fashion show, τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα, γυναίκες και άντρες, ανάμεσα τους και γνωστοί ποδοσφαιριστές και αθλητές, θα περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας όπως Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Marni, Casablanca, Nanushka (Women) και Missoni (Men) από την boutique ΚULT.

Την επιμέλεια της επίδειξης καθώς και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Filep Motwary.

Πρόκειται για ένα μοναδικό fashion event που παρουσιάζει τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, στο οποίο θα παρουσιαστούν μερικά από τα πιο διάσημα fashion brands του πλανήτη, ενώ είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται μια εκδήλωση αυτού του είδους στην Πλατεία Ελευθερίας. Με σεβασμό στο ευρύτερο περιβάλλον του χώρου, το fashion show θα στηθεί με τρόπο που το σύγχρονο αστικό τοπίο θα δένει αρμονικά με τη μόδα, αναδεικνύοντας την μίνιμαλ αισθητική της Πλατείας Ελευθερίας.

Μετά το τέλος του fashion show θα ακολουθήσει cocktail.

Τιμή εισιτηρίων
Front row: €50
Δεύτερη σειρά: €35

Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com.cy και σε όλες τις KULT Boutique. Πληροφορίες: 77 77 70 40

kult-together-rectangle.jpg

Παρουσιάζει Τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco

Μεγάλοι χορηγοί: Petrolina, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Χορηγοί: NYX Professional Makeup, L'Oréal Professionnel, NUXE, BMW από τον όμιλο Πηλακούτα, Landas Colour, Αcropolis Group, Château La Coste, Vittel, Montelvini

Χορηγός αερομεταφορών: Cyprus Airways

Yποστηρικτής: Shoebox

Διοργάνωση: Out of the Blue Creative Communications

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του KOA

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close