Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2022
Όταν η μόδα βάζει «Γκολ στη Ζωή» ο κόσμος γίνεται καλύτερος με τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη, να αποκτούν χρώμα.
Αυτός είναι ο στόχος του φιλανθρωπικού fashion event με τίτλο «ΚULT Together» που παρουσιάζει τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, όπου σκοπό έχει να στηρίξει οικονομικά τις δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή». Ένας οργανισμός που στα πέντε χρόνια της φιλανθρωπικής του δράσης έχει δώσει ελπίδα και έχει στηρίξει οικονομικά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και δεκάδες οργανισμούς.
Το fashion event «KULT Together» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία στις 19.30 με δημιουργίες από οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την KULT Boutique σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Γκολ στη Ζωή». Το φιλανθρωπικό fashion show, τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
Μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα, γυναίκες και άντρες, ανάμεσα τους και γνωστοί ποδοσφαιριστές και αθλητές, θα περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας όπως Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Marni, Casablanca, Nanushka (Women) και Missoni (Men) από την boutique ΚULT.
Την επιμέλεια της επίδειξης καθώς και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Filep Motwary.
Πρόκειται για ένα μοναδικό fashion event που παρουσιάζει τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, στο οποίο θα παρουσιαστούν μερικά από τα πιο διάσημα fashion brands του πλανήτη, ενώ είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται μια εκδήλωση αυτού του είδους στην Πλατεία Ελευθερίας. Με σεβασμό στο ευρύτερο περιβάλλον του χώρου, το fashion show θα στηθεί με τρόπο που το σύγχρονο αστικό τοπίο θα δένει αρμονικά με τη μόδα, αναδεικνύοντας την μίνιμαλ αισθητική της Πλατείας Ελευθερίας.
Μετά το τέλος του fashion show θα ακολουθήσει cocktail.
Τιμή εισιτηρίων
Front row: €50
Δεύτερη σειρά: €35
Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com.cy και σε όλες τις KULT Boutique. Πληροφορίες: 77 77 70 40

Παρουσιάζει Τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco
Μεγάλοι χορηγοί: Petrolina, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί: NYX Professional Makeup, L'Oréal Professionnel, NUXE, BMW από τον όμιλο Πηλακούτα, Landas Colour, Αcropolis Group, Château La Coste, Vittel, Montelvini
Χορηγός αερομεταφορών: Cyprus Airways
Yποστηρικτής: Shoebox
Διοργάνωση: Out of the Blue Creative Communications
H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του KOA
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου