Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2026
Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του “The Devil Wears Prada” είναι πλέον γεγονός, με την ταινία να επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη έναν από τους πιο εμβληματικούς κόσμους της μόδας.
20 χρόνια μετά, η Meryl Streep επιστρέφει στον ρόλο της θρυλικής Miranda Priestly, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα στον χώρο των media, όπου το έντυπο περιοδικό Runway παλεύει να επιβιώσει στην εποχή της ψηφιακής κυριαρχίας.
Δίπλα της, η Anne Hathaway επιστρέφει ως Andy Sachs, πιο ώριμη και δυναμική, ενώ η Emily Blunt ενσαρκώνει ξανά την Emily, που πλέον έχει εξελιχθεί σε ισχυρή επαγγελματία στον χώρο της πολυτέλειας, κρατώντας στα χέρια της το «κλειδί» για τη διαφημιστική επιβίωση του Runway.
Στο πλευρό τους επιστρέφει και ο Stanley Tucci, ενώ στο καστ προστίθενται νέα ονόματα, όπως ο Kenneth Branagh και ο Justin Theroux, εμπλουτίζοντας το σύγχρονο fashion σύμπαν της ταινίας.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ξανά ο David Frankel, διατηρώντας την αισθητική και τον ρυθμό που έκαναν την πρώτη ταινία τόσο επιτυχημένη, ενώ αυτή τη φορά το story εστιάζει περισσότερο στις αλλαγές της βιομηχανίας, την εξουσία, αλλά και τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής.
Με έντονο fashion στοιχείο, δυνατές ερμηνείες και μια πιο ώριμη ματιά στον κόσμο των media, το “The Devil Wears Prada 2” είναι μια σύγχρονη συνέχεια που δείχνει πώς εξελίχθηκαν οι χαρακτήρες και η ίδια η βιομηχανία της μόδας μέσα σε δύο δεκαετίες.
Και φυσικά, η επιστροφή αυτή δεν είναι τυχαία. Το “The Devil Wears Prada” αποτέλεσε μία από τις πιο επιτυχημένες και επιδραστικές ταινίες μόδας όλων των εποχών. Με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αλλά και μια αξέχαστη ερμηνεία από τη Meryl Streep - που της χάρισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ- η ταινία κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη pop κουλτούρα.
Πρεμιέρα: 30 Απριλίου Διάρκεια: 119’.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
25 Ιουνίου - 01 Ιουλίου 2026
Σχετικά
Πρεμιέρα για την ταινία "Supergirl"
Η Kara Zor-El ξεκινά για ένα επικό, διαστημικό ταξίδι εκδίκησης και δικαιοσύνης
Πρεμιέρα για την ταινία "Fuze"
Δράση, σασπένς και ανατροπές σε ένα θρίλερ που παίζει διαρκώς με τον χρόνο και την πίεση.
Πρεμιέρα για την ταινία "Pressure"
Andrew Scott και Brendan Fraser πρωταγωνιστούν σε ένα ιστορικό δράμα αγωνίας για τις ώρες που προηγήθηκαν της Απόβασης στη Νορμανδία
Πρεμιέρα για την ταινία «Η Μεγάλη Σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου»
Πρωταγωνιστούν μέλη των ΚΑΠΗ, ερασιτέχνες ηθοποιοί, μαθητές σχολείων και ηλικιωμένοι δημότες
Προβολή της ταινίας "The Man Who Wasn't There"
Από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού στο Θερινό Σινεμά Απόλλων
Toy Story 5
H πέμπτη ταινία του διάσημου animation franchise φέρνει τους αγαπημένους μας ήρωες αντιμέτωπους με τη σύγχρονη τεχνολογία
Bitter Christmas
Η νέα ταινία του Pedro Almodóvar στον Κινηματογράφο Πάνθεον Λευκωσίας
Disclosure Day
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Steven Spielberg στο είδος της επιστημονικής φαντασίας
Scary Movie 6
Η "Core Four" παρέα έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον γνώριμο "Ghostface"!
Masters of the Universe
Οι ήρωες που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά επιστρέφουν σε μια σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού κόσμου του He-Man.