News , Guide

Mediterranean Institute of Management (MIM): Η πρώτη σχολή διοίκησης στην Κύπρο

Αναγνωρισμένες μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επιπέδου

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2022

Tο Mediterranean Institute of Management (MIM), ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας Κύπρου. Το ΜΙΜ υπάγεται ως δημόσια σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και είναι η πρώτη Σχολή Διοίκησης στην Κύπρο. Το ΜΙΜ παρέχει υψηλού επιπέδου διευθυντική εκπαίδευση /επιμόρφωση σε διευθυντικά στελέχη καθώς και σε απόφοιτους πανεπιστημίου που προσβλέπουν σε διευθυντική καριέρα.

Με τα μεταπτυχιακά του προγράμμα­τα, το ΜΙΜ έχει θέσει και καθιερώσει ψηλά πρότυπα επαγγελματικής εκπαί­δευσης και κατάρτισης στον τομέα της Διοίκησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις ξεχωριστές θέσεις που κατέχουν οι απόφοιτοί του στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία. Πολύ περισσότεροι δε, ηγούνται επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το ΜΙΜ είναι μέλος του Business Graduates Association (BGA) στον οποίο συμμετέχουν κορυφαίες Σχολές Διοίκησης παγκοσμίως με κοινό παρονομαστή τη δέσμευσή τους για υπεύθυνες πρακτικές διαχείρισης και δια βίου μάθηση και την επιδίωξή τους για θετικό αντίκτυπο στους φοιτητές, την κοινωνία και την οικονομία στο σύνολό της.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠO ΤΟ ΜΙΜ

➤ Master in Business Administration (MBA)

➤ Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

➤ Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση

Τα προγράμματα του ΜΙΜ είναι πιστοποιημένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ)

ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΜ

Να αποτελεί σημείο αναφοράς και την πρώτη επιλογή στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΜ

Να προσφέρει ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης για την ανάπτυξη επαγγελματικών διευθυντικών δεξιοτήτων προσαρμοσμένων στις συνθήκες της αγοράς εργασίας.

45 YEARS MIM.JPG
Εορτασμοί για τα 45χρονα του ΜΙΜ (1976-2021) στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ανδρέα Ζαχαριάδη, της Διευθύντριας, κας Βασιλικής Χατζηαδάμου και του Προϊστάμενου της Σχολής, κ. Κυπριανού Νικολαΐδη

MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION (MBA)

Στόχος του βραδινού αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ είναι να προσφέρει στους εργαζομένους/στις εργαζόμενες πτυχιούχους την ευκαιρία να προετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, μέσα από την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους/τις βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα.

Οι νέοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα μέσω του Προγράμματος να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες και ικανότητες για στρατηγική σκέψη, κατανόηση της πολυπλοκότητας και των ιδιαιτεροτήτων της σύγχρονης οικονομίας και των αναγκών της σημερινής επιχείρησης.

ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΑΚΗΣΗ

Στόχος των βραδινών ελληνόφωνων Προγραμμάτων Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση, είναι να προσφέρουν στους εργαζομένους και στις εργαζόμενες στον ιδιωτικό και τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα την ευκαιρία να ετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, προσφέροντάς τους ένα πλαίσιο εννοιών, αναλυτικών μεθόδων και τεχνικών που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα.

Τα επόμενα ελληνόφωνα Μεταπτυχιακά Προγράμματα 2023- 2024 θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2023. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων θα αρχίσει τον Οκτώβριο 2022.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΜ

«Αναντίλεκτα, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του MIM, καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και συμβάλλει στην ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων ενός σύγχρονου επαγγελματία».

Αχιλλέας Μιχαήλ, Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση 2019 /2020

«Συνιστώ ανεπιφύλακτα το εν λόγω πιστοποιημένο πρόγραμμα σε οποιοδήποτε επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντες του αλλά και να διακριθεί στον απαιτητικό χώρο των επιχειρήσεων/ οργανισμών».

Δημήτριος Μπουζάνας, Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 2019/2020

«MIM is a living proof that this Business School applies in practice the Change Management and all other related MBA skills it has taught throughout the years to its numerous graduates».

Norma Klippi Pekri, MBA class 2019/2020

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΒΑ 2022-2023

Έναρξη Προγράμματος: 26 Σεπτεμβρίου 2022

Διάρκεια πλήρους φοίτησης: 13 μήνες

Δυνατότητα ολοκλήρωσης του Προγράμματος σε τέσσερα (4) ακαδημαϊκά έτη

Δίδακτρα €3.900 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας

Προσφορά υποτροφιών σε νεοεισερχόμενους φοιτητές

Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου

Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΜΙM: http://www.mim.ac.cy μέχρι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Πληροφορίες:

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Λευκωσία

Τηλ. 22806117 / 22806000 / 22806166

Email: [email protected],

Website: http://www.mim.ac.cy

Facebook: http://www.facebook.com/cyprusmim

Σχετικά

Ατζέντα
September 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close