News , Guide

Mediterranean Institute of Management (MIM): Η πρώτη σχολή διοίκησης στην Κύπρο

Αναγνωρισμένες μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επιπέδου

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2023

Tο Mediterranean Institute of Management (MIM), ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας Κύπρου. Το ΜΙΜ υπάγεται ως δημόσια σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και είναι η πρώτη Σχολή Διοίκησης στην Κύπρο. Το ΜΙΜ παρέχει υψηλού επιπέδου διευθυντική εκπαίδευση /επιμόρφωση σε διευθυντικά στελέχη καθώς και σε απόφοιτους πανεπιστημίου που προσβλέπουν σε διευθυντική καριέρα.

Με τα μεταπτυχιακά του προγράμμα­τα, το ΜΙΜ έχει θέσει και καθιερώσει ψηλά πρότυπα επαγγελματικής εκπαί­δευσης και κατάρτισης στον τομέα της Διοίκησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις ξεχωριστές θέσεις που κατέχουν οι απόφοιτοί του στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία. Πολύ περισσότεροι δε, ηγούνται επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το ΜΙΜ είναι μέλος του Business Graduates Association (BGA) στον οποίο συμμετέχουν κορυφαίες Σχολές Διοίκησης παγκοσμίως με κοινό παρονομαστή τη δέσμευσή τους για υπεύθυνες πρακτικές διαχείρισης και δια βίου μάθηση και την επιδίωξή τους για θετικό αντίκτυπο στους φοιτητές, την κοινωνία και την οικονομία στο σύνολό της.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠO ΤΟ ΜΙΜ

➤ Master in Business Administration (MBA)

➤ Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

➤ Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση

Τα προγράμματα του ΜΙΜ είναι πιστοποιημένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ)

ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΜ
Να αποτελεί σημείο αναφοράς και την πρώτη επιλογή στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΜ
Να προσφέρει ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης για την ανάπτυξη επαγγελματικών διευθυντικών δεξιοτήτων προσαρμοσμένων στις συνθήκες της αγοράς εργασίας.

MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION (MBA)
Στόχος του βραδινού αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ είναι να προσφέρει στους εργαζομένους/στις εργαζόμενες πτυχιούχους την ευκαιρία να προετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, μέσα από την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους/τις βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα.

Οι νέοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα μέσω του Προγράμματος να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες και ικανότητες για στρατηγική σκέψη, κατανόηση της πολυπλοκότητας και των ιδιαιτεροτήτων της σύγχρονης οικονομίας και των αναγκών της σημερινής επιχείρησης.

ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΑΚΗΣΗ

Στόχος των βραδινών ελληνόφωνων Προγραμμάτων Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση, είναι να προσφέρουν στους εργαζομένους και στις εργαζόμενες στον ιδιωτικό και τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα την ευκαιρία να ετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, προσφέροντάς τους ένα πλαίσιο εννοιών, αναλυτικών μεθόδων και τεχνικών που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα.

Τα επόμενα ελληνόφωνα Μεταπτυχιακά Προγράμματα 2024-2025 θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2024. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων θα αρχίσει τον Οκτώβριο 2023.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΜ
"Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης διαμορφώνει τους ηγέτες του μέλλοντος μέσα από ένα πολυδιάστατο ταξίδι γνώσεων και εμπειριών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί εφαλτήριο για νέες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές κατακτήσεις"
Στέλλα Κότσαπα, Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση, 2021/2022

" Έχοντας πλέον ολοκληρώσει το πρόγραμμα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους καθώς η αδιαμφισβήτητη ποιότητα, εμπειρία και εξειδίκευση των καθηγητών το τοποθετούν σε υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο. Το κύρος και η αξιοπιστία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη λειτουργία του αλλά και την επιτυχία."
Αργυρή Χαρίτου, Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 2021/2022

"Throughout my studies I had the opportunity to cooperate with extremely intelligent and competent people and this is something that made the journey even more rewarding. Now that I have graduated, I feel a more mature, confident and complete professional and I can’t wait to apply everything that I have learned in the business environment. »
Chara Palekythriti , MBA 2021/2022

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΒΑ 2023-2024

  • Έναρξη Προγράμματος: 25 Σεπτεμβρίου 2023
  • Διάρκεια πλήρους φοίτησης: 13 μήνες
  • Δυνατότητα ολοκλήρωσης του Προγράμματος σε τέσσερα (4) ακαδημαϊκά έτη
  • Δίδακτρα €3.900 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας
  • Προσφορά υποτροφιών σε νεοεισερχόμενους φοιτητές/φοιτήτριες
  • Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου

Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΜΙM: http://www.mim.ac.cy μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023.

Πληροφορίες:
Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Λευκωσία
Τηλ. 22806117 / 22806000 / 22806166
Email: mim@kepa.mlsi.gov.cy,
Website: http://www.mim.ac.cy
Facebook: http://www.facebook.com/cyprusmim

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close