Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2022
Σήμερα ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα δυτικά παράλια, αρχικά στα βόρεια παράλια και το απόγευμα τοπικά στα ορεινά και στο εσωτερικό θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί από το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
3 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα κορυφαία resorts της Ευρώπης
Διακρίθηκαν στα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Πραγματοποιήθηκε η 22η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες
Δυναμική παρουσία από χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν ενώνοντας τις φωνές τους για την πρόληψη και τη στήριξη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Κυπριακό ξενοδοχείο στην 5η θέση των Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία resorts της Ευρώπης.
Αναμένονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
10 χρόνια Fresh Partnership: Η Lidl επεκτείνει τo Global Handball Partnership με τα IHF World Championships έως το 2030
Η ανανέωση της συμφωνίας συμπίπτει με μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς στις αρχές του 2027, η Lidl και η IHF θα γιορτάσουν τη 10η επέτειο της συνεργασίας τους
Netflix: 5 νέες αφίξεις για τη φθινοπωρινή watchlist – Από το «Unabomber» στο «East of Eden»
Συνοδεύουμε με ένα ζεστό ρόφημα ή ένα χορταστικό μπολ με ποπκορν.
15 μοναδικά καταλύματα στο βουνό για φθινοπωρινές εξορμήσεις τον Οκτώβριο
Χαλάρωση και διαμονή στα ορεινά της Κύπρου σε πανέμορφα καταλύματα
Σύννεφα, βροχές και καταιγίδες – Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Διαμονή στο χωριό: Το ανακαινισμένο boutique hotel που επέστρεψε και μας δίνει λόγο να ανέβουμε βουνό
Νέα επιλογή για διαμονή στον Πεδουλά μετά την πλήρη ανακαίνισή του, μας δίνει το ξενοδοχείο Elyssia
Ταξιδεύουμε από Πάφο με €14,99: Οι προσφορές της Ryanair για 7 υπέροχους προορισμούς
Μια αλλαγή παραστάσεων, λίγες ημέρες μακριά από την καθημερινότητα και μια ευρωπαϊκή πόλη για εξερεύνηση
Μεμονωμένες βροχές αναμένονται και σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος