Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα Cyprus Eating Awards ετοιμάζονται να επιστρέψουν

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα υποφήφια προς βράβευση εστιατόρια

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2022

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Cyprus Eating Awards, ετοιμάζονται να επιστρέψουν φέτος για 18η χρονιά, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Eξ ου λοιπόν και η ομάδα του Check in Cyprus, πριν από μερικές ημέρες, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την πολυμελή επιτροπή και να συζητήσει τόσο τη διαδικασία επιλογής των υποφήφιων εστιατορίων, όσο και των κατηγοριών αλλά και τα νέα τρεντς που παρατηρούνται στον τομέα της εστίασης. Η επιτροπή αποτελείται από 35 άτομα από όλες τις πόλεις, ανάμεσά τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, γνώστες της γαστρονομίας, δημοσιογράφους, οινολόγους και λάτρεις του καλού φαγητού. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η επιτροπή ψήφισε διαδικτυακά τα επικρατέστερα από όλα τα εστιατόρια του νησιού για αναδειχθούν ως υποψήφια στον διαγωνισμό.

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών, θα ανακοινωθούν σε πρώτη φάση διαδικτυακά τα υποψήφια εστιατόρια του νησιού για το 2022, τα οποία οι αναγνώστες του Check in Cyprus, θα κληθούν να ψηφίσουν.

GMI_4904.JPG


Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Διευθύνων Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης, ο οποίος ανέφερε:

«18 χρόνια Cyprus Eating Awards και είμαστε πανέτοιμοι για άλλη μια χρονιά να βραβεύσουμε τους καλύτερους των καλυτέρων. Μια πολυμελής και άρτια καταρτισμένη επιτροπή, με επιστημοσύνη και πολλή εμπειρία, σφράγισε τις υποψηφιότητες οι οποίες σε πολύ λίγο θα παραδοθούν στο κοινό προκειμένου όλοι εμείς να αποφασίσουμε ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια και χώροι εστίασης του τόπου. Σε μια εποχή που η γαστρονομία γίνεται πια επιστήμη και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις αισθήσεις μας και άρα αναδεικνύει και την εξέλιξη της κυπριακής κοινωνίας, έχει ιδιαίτερη σημασία να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στις προσπάθειες όλων όσοι βρίσκονται στον χώρο, να τους ενθαρρύνουμε για ακόμη μεγαλύτερα και ακόμη πιο σπουδαία πράγματα. Συνεπώς με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τα βραβεία και φέτος και πάμε πρόσω ολοταχώς για μια πολύ σπουδαία και λαμπερή βραδιά».

CHP_9807.JPG

Εκπρόσωπος της επιτροπής είναι ο Πανίκος Χατζητοφής, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο της γαστρονομίας αλλά και ως βραβευμένος σεφ των Cyprus Eating Awards, θα εκπροσωπήσει επάξια τα μέλη της επιτροπής και θα συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού.

Σε δηλώσεις του ο σεφ Πανίκος Χατζηττοφή είπε: «Σήμερα είχαμε την πρώτη μας συνάντηση και ξεκινάμε δυναμικά για να αναδείξουμε τους επικρατέρεστερους για τη νέα σεζόν».

CHP_9741.width-800_lOQezRz.width-1024.jpg
Στιγμιότυπα της εκδήλωσης: Γιόλα Φιλίππου, project leader του θεσμού, και η Γιώτα Ορφανίδου, Διευθύντρια Εκδηλώσεων Συγκροτήματος ΔΙΑΣ

CHP_9745.JPG

Φέτος τα Cyprus Eating Awards υπόσχονται πολλά, αφού θα δούμε πολλά νέα εστιατόρια, ενδιαφέρουσες αφίξεις αλλά και πολυαγαπημένα μαγαζιά να "ρίχνονται" στη μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2023.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και φέτος, έχοντας ως γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, θα αναδειχθούν τα εστιατόρια που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Οι συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν σύντομα. Συντονιστείτε στο www.checkincyprus.com για όλες τις πληροφορίες.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close