Μη χάσετε , Things to Do

ΟΠΑΠ Λεμέσια 2022: Η μεγαλύτερη γιορτή των Λεμεσίων επιστρέφει

Το Lifestyle Day επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις και διασκέδαση

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2022

Το Σάββατο 16 Ιουλίου επιστρέφει το Lifestyle Day και υπόσχεται μοναδικές στιγμές άσκησης, χαράς και διασκέδασης.

Αθλητικές δραστηριότητες με τη συμβολή και συνεργασία του L.E GYM by Evripidou, παιχνίδια, fashion show, πολλή μουσική και διασκέδαση είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η μεγαλύτερη γιορτή των Λεμεσίων.

Από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, στην Κεντρική Αποβάθρα του Μόλου Λεμεσού, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως Dynamin Yoga, Abs & Legs, Kangoo Jumps και Body Pump workout, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο σόου από ταχυδακτυλουργούς και ξυλοπόδαρους.

Μάλιστα οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους ως σύγχρονοι Survivors, στο Στίβο Μάχης για παιδιά 5-15 χρόνων.

Ένα λαμπερό Fashion Show με παρουσιάστριες την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Στέλλα Σάββα αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν σταθμοί για σωστή διατροφική καθοδήγηση από εγκεκριμένο διατροφολόγο.

Η βραδιά θα κλείσει με ένα διασκεδαστικό live link, με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς DJ Andrew P και Ηλία Χαλτούπη να σε παρασύρουν σ’ ένα ξέφρενο House Party. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Hyundai i10.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας του Ευρωβουλευτή κ. Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», για τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close