Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5 μέρη με cool αυλές, για να βγεις το weekend

Ποτό και μουσική για τις νύχτες του φθινοπώρουστην πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2020

Η εποχή θέλει δροσιά, παγωμένα ποτά στο ποτήρι, χαλαρή ή πιο δυνατή μουσική, εναλλακτικά ακούσματα, καλή παρέα και έξοδο με φίλους. Η Λεμεσός κρύβει πολλές εκπλήξεις και σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις σε πολλά και διαφορετικά μέρη!

Εμείς σου προτείνουμε πέντε μπαράκια της Λεμεσού όπου θα απολαύσεις signature cocktail, μουσική του γούστου σου και αλκοολούχα ποτά έξω στην υπέροχη αυλή του καθενός.

Η κάθε αυλή έχει το δικό της χαρακτήρα και μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Πάρε την παρέα και βγες!

Ζester 
Αν συχνάσεις στην παλιά Λεμεσό, και συγκεκριμένα στα μαγαζάκια της οδού Ελευθερίας, τότε σίγουρα γνωρίζεις πως εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει ένα στέκι που από την πρώτη μέρα που άρχισε τη λειτουργία του δεν επαναπαύεται ποτέ, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες του να απολαμβάνουν το ποτό τους, παρέα με μουσική και ενίοτε με μοναδικές γεύσεις από το food track που στήνεται απ' έξω... Ένα σκηνικό που άλλαξε (μεν) εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο παραμένει πάντα παραμυθένιο και εκλεπτυσμένο. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός... Αυτή την περίοδο, η στοά δίπλα στο διάσημο πλέον Zester στην οδό Ελευθερίας, εξακολουθεί να είναι η πιο δροσερή γωνία στην πόλη, και φυσικά να σερβίρει καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και ποτά! 
(99 895833) Ελεθερίας 108.

LAB
Η κομψότητα του χώρου με συνοδεία τη lounge μουσική είναι ένας όμορφος συνδυασμός για να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί μαζί με cheese and fruits platter στην πίσω αυλή του. Ιδανικό μπαρ για ραντεβουδάκια μιας και ο χαμηλός του φωτισμός εμπνέει ρομαντισμό. Για τους λάτρεις των cocktail προτείνουμε μία Black Margarita. Η επιλογή του cheese platter δεν θα σου είναι εύκολη αν γνωρίζεις από τυριά, διότι διαθέτουν αμέτρητες επιλογές. Το μπαρ θα σε εντυπωσιάσει από τα είδη, αλλά και τα brands αλκοολούχων που χρησιμοποιεί για να αναμείξει τα signature cocktail του.
(25738882) Ανεξαρτησίας 33

 

Gin Garden
Το Library εξακολουθεί να μας υποδέχεται στην υπέροχη αυλή του, το Gin Garden. Συγκεκριμένα, η αυλή του Μεγάρου Παυλίδη φιλοξενεί από το καλοκαίρι του 2016 το Gin Garden, ένα bar που δημιουργήθηκε με κεντρικό άξονα την ανάγκη του κόσμου να χαλαρώσει και να κοινωνικοποιηθεί σε ένα όμορφο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης. Η συλλογή του Gin Garden περιλαμβάνει πολλές επιλογές σε τζιν, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς. Εκτός από τα Gin & Tonic υπάρχει και κοκτέιλ μενού, όπως επίσης και spirits, μπίρες, κρασιά, καθώς και επιλογές για συνοδεύσεις το ποτό σου, όπως burgers, pizza και σαλάτες.
(96 108877) Ιφιγενείας 23, Μέγαρο Παυλίδη, Λεμεσός.

Boho RestoBar
Το Boho RestoBar, ένας υπέροχος χώρος με πολύχρωμο περιβάλλον και bohemian πινελιές διακόσμησης, βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της Λεμεσού. Δημιουργήθηκε στην αυλή ενός πρώην ξενοδοχείου, σε ένα πανέμορφο δρομάκι της παλιάς πόλης, και ο χώρος αυτός φαντάζει ιδανικός για καφέ και φαγητό από το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό. Τα δε σαββατοκύριακα προσφέρει και brunch. 
(25 101050) Πεζόδρομος Ζικ Ζακ.

Dionysus Mansion
Με όνομα που παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία και κυπριακά πιάτα με ένα μοντέρνο twist, το Dionysus Mansion σε περιμένει στην πανέμορφη αυλή του για φαγητό και κρασί, από μία πλούσια και ενημερωμένη λίστα.
(25222210) 16ης Ιουνίου 1943, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close