Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ο απόλυτος προορισμός για διακοπές τον Οκτώβριο

Ζήσαμετην πολυτέλεια σε ένα ονειρεμένο θέρετρο και σε καλούμε να μας ακολουθήσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2020

Ποιος είπε ότι ο Οκτώβριος δεν είναι μήνας για διακοπές; Οι αργίες και τα σαββατοκύριακα, εξάλλου, φαντάζουν ιδανικά για αποδράσεις εντός. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τον αποδράσουμε σε ένα σκηνικό άκρως καλοκαιρινό και χαλαρωτικό, όπου κάθε μας ανάγκη μπορεί να ικανοποιηθεί και κάποιοι θα είναι πάντα εκεί κοντά για να μας φροντίσουν; Κι όλα αυτά, "ντυμένα" με μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και την υγιεινή και ασφάλεια που μόνο ένας μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος μπορεί να μας προσφέρει.
Φύγαμε λοιπόν για το εντυπωσιακό Aphrodite Hills Resort… εσύ απλά ακολούθησέ μας! 


Το Aphrodite Hills Resort, το μεγαλύτερο και πιο επιβλητικό resort του νησιού, είναι ένας πραγματικά μαγευτικός προορισμός για διακοπές, ιδανικός για κάθε εποχή του χρόνου! Απέχει μόλις 20 λεπτά από τη Λεμεσό και είναι ό,τι πιο ήρεμο και μαγευτικό έχεις αντικρίσει! 

Φτάνοντας εκεί θα αντικρίσεις ένα γαλαζοπράσινο τοπίο που πραγματικά κόβει την ανάσα. 

Τοποθεσία με αστείρευτο elegance
Είναι χτισμένο στο μυθολογικό καταπράσινο δάσος Ραντίδι, εκεί όπου η Αφροδίτη συναντούσε τον αγαπημένο της Άδωνη όταν εγκατέλειπε το θεϊκό της παλάτι, και απολαμβάνει θέα στο γαλάζιο της θάλασσας…

Μία μικρή πόλη μέσα στην ίδια την πόλη!  
Το Aphrodite Hills Resort είναι μια μικρή πόλη πλασμένη με πανέμορφη και ομοιόμορφη αρχιτεκτονική που αιχμαλωτίζει και ξεκουράζει το βλέμμα αλλά κυρίως με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και δραστηριότητες για να απολαύσεις μια καλή και άνετη διαμονή… είτε είσαι εργένης, είτε οικογένεια με παιδιά είτε επαγγελματίας! 

Και αυτή η πόλη τα έχει όλα… λιθόστρωτα δρομάκια για ατέλειωτες βόλτες, μονοπάτια, όμορφες και καλοφτιαγμένες γειτονιές με πολυτελείς οικίες, άπλετο πράσινο, καθαριότητα… αρχοντιά.

Στο δε πυρήνα του Aphrodite Hills Resort θα βρει κανείς ό,τι χρειάζεται για να μπορέσει να απολαύσει αδιάκοπα το κάθε λεπτό της διαμονής του χωρίς διαλείμματα «ανεφοδιασμού». Τα καταστήματα, το φαρμακείο, το σουπερμάρκετ, οι επώνυμες καφετέριες και το ιατρικό κέντρο μεταδίδουν μια ιδιαίτερη φιλόξενη πολυτέλεια αλλά και μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.  

Το ξενοδοχείο-στολίδι 
Ο απόλυτος προορισμός για όλους και για κάθε εποχή του χρόνου. Διαθέτει 290 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και με ανέσεις για κάθε γούστο και απαιτητικό επισκέπτη! Τα δωμάτια του έχουν θέα τη θάλασσα, τους πανέμορφους κήπους, Γήπεδo Γκολφ PGA National ή το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης.

Οι ιδιαίτερα εκλεκτικοί επισκέπτες επιλέγουν να απολαύσουν το Resort ωσάν να ήταν κάτοικοι σε αυτή την γοητευτική πόλη. Η διαμονή σε ένα από τα αυτόνομα πολυτελή σπίτια αποτελεί πολυπόθητη αλλά άκρως προσιτή επιλογή. Οι οικίες, αρμονικά προσαρμοσμένες στο τοπίο του Resort, η κάθε μια με το δικό της αρχιτεκτονικό ύφος, ιδιωτική πισίνα, καταπράσινο κήπο και με ιδιαίτερο στυλ διακόσμησης, είναι η κορυφαία εισήγηση διακοπών ή διαμονής γενικότερα. Πέραν τούτου, διαμερίσματα 1,2 και 3 υπνοδωματίων με κοινόχρηστες πισίνες, γραφικό σχεδιασμό και παραπέμπουν νοερά στη μαγική Τοσκάνη, είναι επίσης διαθέσιμα προς ενοικίαση. 
Η self-catering διαμονή στις πολυτελείς οικίες του Resort παίρνει τη φιλοσοφία των αυτόνομων διακοπών ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας την επιλογή υπηρεσιών με πρόγευμα ή καθημερινό καθάρισμα, έτσι για την εμπειρία της ολοκληρωτικής χαλάρωσης.

Οι δε δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις εδώ, είναι τόσες πολλές που μπορούν να σε κρατήσουν απασχολημένο για ώρες ολόκληρες! 
Τένις, padel τένις, ιππασία, γκολφ, ποδηλασία, ποδόσφαιρο ή τοξοβολία αποτελούν τις επιλογές δράσης στο Resort, ενώ οι λιλιπούτειοι επισκέπτες έχουν πάντα την τιμητική τους με παιδικό splash park, kids club οργανωμένων δραστηριοτήτων ή ακόμα και παιδικό κανάκεμα στο Retreat Spa. 


Το πολυβραβευμένο Retreat Spa by Atlantica 
Θα το βρεις λίγα μόλις μέτρα μακριά από το resort… είναι ένα καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης που προσφέρει ένα γαλήνιο και σαφώς ευχάριστο διάλειμμα από την βαβούρα της καθημερινότητας ενώ έχει λάβει μερικά από τα υψηλότερα βραβεία στη βιομηχανία spa.

Είναι γνωστό ως μία από τις ωραιότερες και πλήρως ολοκληρωμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa ανά τον κόσμο με κέντρο υγείας, κομμωτήριο, ελληνορωμαϊκές σάουνες, γυμναστήριο, πισίνα με θέα το απέραντο γαλάζιο και κήπους και προσφέρει ένα υπέροχο ταξίδι ευεξίας για όλες τις αισθήσεις.

Εδώ θα απολαύσεις θεραπείες προσώπου και σώματος (Facials, Body Wraps, Exfoliations, Massages, Hydrotherapy, Stone Therapy, Manicures and Pedi­cures) με τη χρήση του spa brand “ELEMIS”, τα οποία θα χαρίσουν μία λάμψη στο δέρμα σου που θα διαρκέσει για μέρες μετά.   


Όλες οι γεύσεις σε ένα χώρο 
Όταν λοιπόν πεινάσεις, θα κατευθυνθείς στο Village Square Restaurants by Atlantica… τον χώρο όπου θα απολαύσεις ένα καταπληκτικό ταξίδι γευστικών απολαύσεων… Ο σεφ Πολύβιου Πολυβίου, ο οποίος ανήκει  πλέον στη δυναμική ομάδα των βραβευμένων εστιατορίων του Aphrodite Hills Resort, θα φροντίσει για να φας καλά.

Εδώ θα βρεις επιλογές για όλα τα γούστα: 
Μια παραδοσιακή μπυραρία, το Anoi Pub & Bar, προτείνει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες και επιλογή από κρασιά του Νέου Κόσμου. Τα λαχταριστά ζουμερά burgers αποτελούν πιάτο ταυτότητα στο πλούσιο μενού της μπυραρίας καθώς το Beer Garden παραδίπλα, είναι σημείο αναφοράς για τους απανταχού επισκέπτες/λάτρεις της καλής μπύρας. 

Με απρόσκοπτη θέα προς το μεσογειακό μπλε η ιταλική Zimi Trattoria προσφέρει πλούσιες σαλάτες, αυθεντικές πίτσες, φρέσκες μακαρονάδες και παραδοσιακά ιταλικά πιάτα. Το δε εκπληκτικό παραδοσιακό κυπριακό kebab house Ladi & Rigani τιμά περίτρανα το δημοφιλές κυπριακό έδεσμα. 

Η παραδοσιακή ταβέρνα Πιθάρι παρουσιάζει καθημερινά μια γαστριμαργική περιήγηση στην τοπική κουζίνα με πιάτα φτιαγμένα από αγνά και ντόπια υλικά. Οι μυρωδιές είναι σαγηνευτικές ενώ τα βότανα και τα αρωματικά τοπικά φυτά συλλέγονται καθημερινά από τους κήπους του resort.  

Λίγο πιο πέρα το Gate to India σερβίρει γεύσεις με τα μεθυστικά μπαχαρικά και τις σύνθετες γεύσεις της ινδικής κουζίνας. 

Εναλλακτικά, υπέροχος προορισμός για φαγητό, καφέ και ποτό είναι και το Golf Clubhouse, ο οποίος ξεχωρίζει για τον καλαίσθητο χώρο του (τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό), τη μοναδική θέα του στο απέραντο γαλάζιο αλλά και τον παλμό που δημιουργούν οι επίδοξοι γκόλφερ! 

Το Golf Clubhouse συνδυάζει περίτεχνα την κυπριακή κουζίνα με επιλεγμένα πιάτα και κρασιά από όλο τον κόσμο και φροντίζει ώστε να ικανοποιεί κάθε επισκέπτη του! 

*Ευχαριστούμε το Aphrodite Hills Hotel by Atlantica για την εξαιρετική φιλοξενία.
*Το ξενοδοχείο πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται.

INFO
Πληρ. 26829207
Website: https://www.aphroditehills.com/
Εmail: f&b_admin@atlanticahotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close