Παιδί

Τον Ιούλιο, στη Λάρνακα, θα στηθούν 4 μοναδικά εργαστήρια για τα παιδιά

Μια πολύτιμη καλοκαιρινή σειρά τεσσάρωνβιωματικών εργαστηρίων για παιδιά 8-11 ετών

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2022

Το Pure Colour & Mind Coaching της Έλενας Χατζηγεωργίου διοργανώνει τέσσερα καλοκαιρινά, βιωματικά εργαστήρια για τα παιδιά, με τίτλο ''Ο κόσμος μέσα απ'τα μάτια μου''.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8-11 ετών, στην καλοκαιρινή αυλή του οικήματος Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου στη Λάρνακα.

Μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια τα παιδιά θα αφομοιώσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις ολόκληρης της χρονιάς και να τις αξιοποιήσουν ακόμη πιο ουσιαστικά, να γνωρίσουν και να ξεκλειδώσουν σημαντικές πτυχές τους εαυτού τους και να μάθουν πως να διαχειρίζονται αποτελεσματικά συναισθήματα σκέψεις και εμπειρίες.

Ακόμη, θα ενισχύσουν θετικά τον εσωτερικό τους διάλογο και θα μάθουν να ενθαρρύνουν τον εαυτό τους, θα μάθουν να διαχειρίζονται τις σχέσεις τους με τους γύρω τους και θα αποκτήσουν πιο πολλές επικοινωνιακές δεξιότητες.

Επίσης, θα αναπτύξουν το δημιουργικό τρόπο σκέψης σε κάθε πτυχή της ζωής τους και της καθημερινότητας τους, θα μάθουν να βελτιώνουν τη σχέση τους με τη φύση, να μάθουν να χαλαρώνουν και να βρίσκουν τις ισορροπίες τους, να μάθουν τον τρόπο να είναι πιο ευτυχισμένοι και να φροντίζουν τον εαυτό τους και την υγεία τους.

Εν τέλει, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια, τα παιδιά θα μάθουν να εκφράζουν και να δίνουν μορφή στις δημιουργικές τους ιδέες και να αντιληφθούν πιο ξεκάθαρα και δυναμικά τη δική τους ξεχωριστή θέση στον κόσμο.

Δημιουργός και διοργανωτής της σειράς,  η Έλενα Χατζηγεωργίου Mind Coach με ειδίκευση στη Χρωματοθεραπεία και το NLP, δημιουργός του εκπαιδευτικού εργαλείου «Χρώματα & Συναισθηματική Ισορροπία Για Παιδιά» αλλά και εξειδικευμένων προγραμμάτων για την οικογένεια και το παιδί, με 20 χρόνια εμπειρίας και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων στον τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.


Συν-διοργανωτής και συν-εκπαιδευτής, η Ειρήνη Κλοκκαρή η οποία θα συμβάλει με τη δημιουργική και καλλιτεχνική προσέγγιση της, δημιουργός του προγράμματος Μικροί Ντιζάϊνερς, Illustrator και Interior Designer, με εμπειρία χρόνων σε δημιουργικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.

Ημερομηνίες Εργαστηρίων: 
Πέμπτες 07/07, 14/07, 21/07 & 28/07 2022, ώρες 16:00-19:00.

Κόστος Συμμετοχής:
€60 για όλα τα εργαστήρια/Συμπεριλαμβάνει τη συμμετοχή και τα υλικά.

Ειδική τιμή €40 για 2ο ή 3ο αδελφάκι.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τις 4/7.

Για πληροφορίες και συμμετοχές στο τηλέφωνο  99 616773.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close