Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε τον απόλυτο προορισμό για χαλάρωση

Το Kalloni Spa αποτελεί τον απόλυτο προορισμό ευεξίας και απευθύνεται στους πραγματικά μυημένους στα μυστικά της καλοζωίας

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2020

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με μια σειρά εξαιρετικών θεραπειών, το Kalloni Spa είναι ένας πολυτελής  προορισμός spa και ευεξίας. Εκτείνεται σε 3.000 m2 και περιλαμβάνει 14 αίθουσες περιποίησης και 3 σουίτες, μεταξύ των οποίων δύο με ρωσικά μπάνια και η Kalloni Suite. 

Προσφέροντας πολλά θεραπευτικά οφέλη, οι τρεις εσωτερικές και δύο εξωτερικές πισίνες θαλασσοθεραπείας, εκ των οποίων η μία αναπαράγει την αλμυρότητα της νεκρής θάλασσας, είναι απαράμιλλες για την ποιότητά τους και το επίπεδο εποπτείας τους.

Υπό την επίβλεψη μιας υψηλής ειδικευμένης ομάδας επαγγελματιών, οι θεραπείες χρησιμοποιούν προϊόντα εμπνευσμένα από την Κύπρο για να δημιουργήσουν μια εντελώς μοναδική και εξατομικευμένη επιλογή. 

Το Kalloni Spa  χρησιμοποιεί την πλήρη γκάμα των προϊόντων Biologique Recherche και Voya και στεγάζει επίσης ένα ινστιτούτο Carol Joy και Gentlemen’s Tonic Barber Shop.


Για τον μήνα Οκτώβριο το Kalloni Spa διαθέτει εκπληκτικές προσφορές για άνδρες και γυναίκες τις οποίες θα δεις πιο κάτω:

1. Κάντε κράτηση για οποιαδήποτε από τις παρακάτω θεραπείες Voya (με έκπτωση 15%) και απολαύστε ένα Organic Seaweed Aroma Salts Bath ή ένα Lazy Days Detox Seaweed bath στη μισή τιμή!

  • Anti - Ageing Restorative Facial (75 minutes, €95)
  • Organic Lavender Seaweed Sugar Glow (25 minutes, €60)
  • Organic Seaweed Leaf Wrap (85 minutes, €140)
  • Organic Tangle me up Wrap (55 minutes, €85)
  • Organic Ocean Essence (70 minutes, €100)
  • 30% Discount on ALL Carol Joy Face & Body Treatments

2. 20% έκπτωση σε όλες τις αντρικές θεραπείες τόνωσης σώματος.

Και βραβευμένο!
Το Kalloni Spa  έλαβε το Gold Awards στα φετινά Cyprus Wellness Awards 2020 σε 3 κατηγορίες: Hotel Wellness Center της Χρονιάς, Thermal Spring / Thalassotherapy Center της Χρονιάς και Body Aesthetic Treatment της Χρονιάς.

To Kalloni Spa είναι ανοικτό καθημερινά (εκτός Τρίτης) από τις 10.00 μέχρι και τις 19.00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25862000. 
Περισσότερες πληροφορίες για το σπα θα βρεις ΕΔΩ.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με μια γραφική λωρίδα που ελίσσεται ανάμεσα  σε ένα καταπράσινο τοπίο από αειθαλή ελιές, εσπεριδοειδή και φοίνικες και τους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης προετοιμάζοντάς τους για την εμπειρία που τους περιμένει. 

Το πολυτελές θέρετρο είναι οικοδομημένο στην παραθαλάσσια έκταση των 85.000m2 και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Villas που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες  είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.  Στους χώρους του λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα.  

Διαθέτει πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων αλλά και το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Parklane και  περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, 3 σουίτες θεραπείας και 5 πισίνες θαλασσοθεραπείας.  Το ξενοδοχείο επίσης έχει ένα υπέροχο, σύγχρονο χώρο για τα παιδιά, το Park Kidz για απεριόριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. 

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534 Λεμεσός.
Πληροφορίες: 25862000
e-mail: info@parklanecyprus.com
Website: www.parklanecyprus.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close