Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας φιλόξενος all day χώρος ακριβώς πάνω στο κύμα

Ένας χώρος που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σου επιθυμία

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2022

Παρόλο που λειτουργεί εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια, παραμένει ακόμα το στολίδι της Λάρνακας! Ένας προσεγμένος χώρος ακριβώς πάνω στη θάλασσα ... σε μία περιοχή που θα αποτελέσει και φέτος τον πιο must καλοκαιρινό προορισμό!

Ο λόγος βέβαια για το Nautical Club στη Λάρνακα, ένας all day χώρος με πανέμορφο λευκό decor, που συνδυάζει την χαλάρωση με τη διασκέδαση! 

 

Το Nautical Club, λοιπόν, σε φιλοξενεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντάς σου ένα καλοφτιαγμένο καφέ, πλούσιο πρωινό, ένα a la carte μενού, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο, υπέροχα δροσερά ποτά, μαγευτική θέα και ιδιωτική παραλία για να κάνεις και μία βουτιά! Είναι επίσης ιδανικό για να πας με την οικογένεια, μιας και το περιβάλλον του είναι πέρα για πέρα φιλικό για τα παιδιά, ενώ μπορεί να σου χαρίσει και ένα ρομαντικό βράδυ με το ταίρι σου κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.  

Το ειδυλλιακό τοπίο και η μαγευτική θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση και την ποιότητα εξυπηρέτησης που θα σου προσφέρει το “ Nautical Club ”, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς από εκεί με τίποτα! 

Επιπλέον, αν το επιλέξεις, το Nautical Club μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν άκρως εντυπωσιακό χώρο, για να φιλοξενήσει τις σημαντικότερες δεξιώσεις σας όπως ένα πάρτι, μία βάφτιση, τα γενέθλιά σας ή ακόμα και το γάμο σας.

Τι άλλο θέλεις για να περάσεις υπέροχα τις μέρες και τα βράδια σου;

(99443114) Δρόμος Λάρνακα-Δεκέλειας. 
Ώρες λειτουργίας: Απρίλιος: Τετ, Πεμ, Παρ & Σ από τις 09:00 έως αργά και Μάιος: Δ-Κ 09:00 ως αργά.
Facebook: Nautical club Larnaca

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close