Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10 ωραία μέρη για φαγητό την 25η Μαρτίου

Τα παρακάτω στέκια σεπεριμένουν για φαγητό το τριήμερο

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2022

Η 25η Μαρτίου είναι η μόνη μέρα κατά τη διάρκεια της νηστείας του Πάσχα που επιτρέπεται να φάμε ψάρι.

Ως εκ τούτου αναζητούμε μέρη όπου θα απολαύσουμε τη φρέσκια ψαριά της ημέρας, σε ωραίο περιβάλλον, με ευχάριστη ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση, και σε καλές τιμές.

Πέρα από τα αγαπημένα στέκια για ψάρια και θαλασσινά στα παράλια, καθώς και τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες εντός και εκτός πόλης, είναι αρκετά τα αγαπημένα εστιατόρια ετοιμάζουν για την 25η Μαρτίου πιάτα με πρωταγωνιστές το ψάρι (ή και όχι) για να γιορτάσουμε παρέα.

Κράτησε σημειώσεις, ετοίμασε το αυτοκίνητο και καλή σου όρεξη!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ


Μαγιοπούλα Wine & Dine 
Δημοφιλές εστιατόριο στην πρωτεύουσα, με εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ωραίο και άνετο περιβάλλον, και γευστική διεθνή κουζίνα με μεσογειακές πινελιές, η οποία φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Ανδρέα Ανδρέου. Την Παρασκευή 25 Μαρτίου το αγαπημένο μαγαζί της Λευκωσίας θα είναι ανοικτό και θα σε περιμένει στον πανέμορφο του χώρο σερβίροντας σου πιάτα όπως ψάρι της ημέρας, καθώς και a la cart επιλογές από το υφιστάμενο μενού τους.
(22665577) Διαγόρου & Παντελή Κατελλάρη 16Α, Λευκωσία.


Μπέμπα
Ένας πανέμορφος χώρος, που προσφέρει μια νοστιμότατη κουζίνα διανθισμένη από ελληνικές και κυπριακές συνταγές, σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον. Η Μπέμπα θα είναι ανοικτή και την αργία της 25ης Μαρτίου και σε περιμένει για παρεΐστικες συνάξεις ή για γεύματα με την οικογένεια. Για την εν λόγω μάλιστα ημέρα σε περιμένουν επιλογές από το υφιστάμενο μενού του εστιατορίου (ψάρια, κρεατικά και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς).
(22252626) Πινδάρου 2, Λευκωσία. 



Ευωχία
Γνωστό, διαχρονικό και φημισμένο εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Η Ευωχία θα είναι ανοικτή το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου ετοιμάζοντάς σου πλούσιο μπουφέ με πρωταγωνιστή το φρέσκο ψάρι (€18.90 μαζί με γλυκό). Στον μπουφέ θα συναντήσεις ανάμεσα σε άλλα εκλεκτά θαλασσινά, ολόφρεσκο μπακαλιάρο, σουπιές, καλαμάρι, ψάρι στον φούρνο, ψάρι πανέ κ.ά. Επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε αφήσουν πέρα για πέρα ικανοποιημένο και χορτάτο. 
(22376219) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 99, Λευκωσία.



Ιεράμπελος
Το εστιατόριο του οινοποιείου Santa Irene είναι ένας χώρος, όπου κυριαρχεί το ξύλο, με industrial πινελιές και τραπέζια σε μίνιμαλ μοναστηριακό σχεδιασμό. Η κουζίνα την 25η Μαρτίου θα σερβίρει έναν πλούσιο μπουφέ, αποτελούμενο από επιλογές σε κρέας και ψάρια (€25), ενώ το βράδυ αν παρεβρεθείς θα μπορείς να παραγγείλεις από το a la cart μενού του, το οποίο είναι πλούσιο σε ξεχωριστά πιάτα και γεύσεις! Η εξωτερική πανοραμική βεράντα με θέα τα βουνά και το φράγμα του χωριού θα σε μαγέψει.
(22515515, 99299990) Οινοποιείο Santa Irene, Φαρμακάς, επ. Λευκωσίας.

ΛΑΡΝΑΚΑ


Μάντρα με Θέα
Γραφικό ταβερνάκι, στην Ορόκλινη, στεγασμένο σε ένα πετρόχτιστο κτίριο, που αποπνέει παράδοση, αρχοντιά και ζεστασιά. Εδώ θα φας νόστιμους μεζέδες και ποιοτικό φαγητό. Σίγουρα μια επίσκεψη αξίζει, αφού εκεί θα γευτείς όλη την παράδοση και νοστιμιά του τόπου σε μεζέδες (€19) με πρωταγωνιστές τα νόστιμα κρεατικά, καθώς και κάποια νηστήσιμα πιάτα όπως καλαμάρι, γιουβέτσι σχάρας, χταποδάκι κ.ά.
(24636313) Ευαγόρου Παλληκαρίδη 5, Ορόκλινη, Λάρνακα.




Δημιουργική Ταβέρνα "Το Πατρικόν"
«Το Πατρικόν» είναι μία δημιουργική ταβέρνα που αναδεικνύει την κυπριακή κουζίνα και τα προϊόντα της με ένα απόλυτα ιδιαίτερο τρόπο. Τα δύο αδέλφια που είναι ιδιοκτήτες και Σεφ εκπλήσσουν συνεχώς τους πελάτες τους με πρωτότυπες και δημιουργικές συνταγές συνδυάζοντας την παράδοση με το σήμερα και τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις με πιο μοντέρνες πινελιές. Η ταβέρνα της Τερσεφάνου λοιπόν, θα είναι στη διάθεση σου και την 25η Μαρτίου σερβίροντάς σου ένα μοναδικό set menu (€35) με 12 πιάτα και επιλογές από κρέας και ψάρι, δικής τους συνταγής, σε ορεκτικά, τέλειες σούπες και σαλάτες της σύγχρονης κυπριακής κουζίνας! 
(24424831) Διονύσιου Σολωμού 7562, Τερσεφάνου, επ. Λάρνακας.

ΛΕΜΕΣΟΣ


The Steak House
Φινέτσα, εκλεπτυσμός, υψηλή γαστρονομία, απίθανη θέα και καλομαγειρεμένο κρέας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; ΣτοThe Steak House θα φας ένα από τα πιο μαλακά και γευστικά steak ανάμεσα σε άλλα Black Angus, Νέας Ζηλανδίας και Wagyu. Ξεχωρίζουν επίσης τα ορεκτικά του, οι σαλάτες του και τα τέλεια επιδόρπια που τρελαίνουν τον ουρανίσκο. Θα είναι ανοικτό και την 25η Μαρτίου για να περάσεις υπέροχα στο ειδυλλιακό του περιβάλλον.
(70000577) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, κτήριο S. 



Ταβέρνα Κουκά
Το αρχοντικό ταβερνάκι στο χωριό Κουκά της επαρχίας Λεμεσού είναι ένα πατροπαράδοτο, πέτρινο στέκι με φιλόξενη ατμόσφαιρα. Στο εσωτερικό του επικρατεί το ξύλινο στοιχείο, ενώ στους τοίχους του κρέμονται φωτογραφίες μιας άλλης εποχής. Στην Ταβέρνα Κουκά λοιπόν, την 25η Μαρτίου θα απολαύσεις τους ξακουστούς, κυπριακούς μεζέδες (€20) της, όπως σουβλάκι μέχρι κολοκυθάκια με αυγά, κεφτεδάκια, μακαρόνια χωριάτικα, καθώς και νηστήσιμα πιάτα όπως μακαρόνια με γαρίδες, καλαμάρι και τουρλού-τουρλού.
(99 656929) Κουκά, επ. Λεμεσού.



Ταβερνάκι του ΜΕΛΗ
Το παραδοσιακό ψητοπωλείο της Παρεκκλησιάς σε περιμένει και την 25η Μαρτίου για να σου προσφέρει έναν από τους ποιοτικότερους μεζέδες της γύρω περιοχής. Το ταβερνάκι του Μελή θα σερβίρει τον πλούσιο, κυπριακό του μεζέ που τιμάται στα €22 και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει λουκάνικο κρασάτο, χαλλούμι, πούλλες, κεφτέδες, αρνίσιο κότσι στον φούρνο, συκωτάκι κ.ά. Επίσης θα σερβίρονται και νηστήσιμα εδέσματα όπως καλαμάρι στη σχάρα και τηγανητό, σουπιές, καθώς και ορεκτικά. Για επιδόρπιο στο τραπέζι θα σου έρθει σαραγλί ή εκμέκ κανταΐφι.
(25635253) Χριστ. Παπαγιάννη 1, Παρεκκλησιά.  

ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ



Ταβέρνα Καμασιάς
Όταν μιλάμε για αυθεντικό κυπριακό φαγητό, η ταβέρνα Καμασιάς έρχεται πρώτη στο νου μας! Η πασίγνωστη και αγαπημένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, με πολλά χρόνια εμπειρίας, συνεχίζει να σερβίρει μία φοβερή επιλογή καλομαγειρευμένων πιάτων και μεζέδων, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού! Χρησιμοποιούν μόνο γνήσιες πρώτες ύλες και τα φαγητά τους είναι εποχιακά με φρέσκα χόρτα, φρέσκο ντόπιο ψάρι και κρέας, που τα φτιάχνουν με σεβασμό στην κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα. Ο Καμασιάς θα είναι ανοικτός και την ημέρα της 25ης Μαρτίου και θα σερβίρει ψαρομεζέδες (€21.90). Στο τραπέζι σου θα παρελάσουν ανάμεσα σε άλλα γαριδες, μύδια, καλαμαράκι, χταπόδι, τσιπούρα, χόρτα σχάρας. Θα σερβίρονται και πιάτα με κρεατικά από το υφιστάμενο μενού τους καθώς και νηστήσιμο γλυκό, φρούτα και γλυκά του κουταλιού.
(23825144) Δαιδάλου 23, Παραλίμνι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close