Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Δυνατά κοκτέιλ και street food σε ένα υπέροχο σκηνικό στον πεζόδρομο!

Εδώ θα σχεδιάσεις την επόμενή σου καλοκαιρινή έξοδο, δοκιμάζοντας τις εντυπωσιακές προτάσεις των bartenders

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2020

Το φετινό καλοκαίρι προστάζει τραπεζάκια έξω σε αεράτους πεζόδρομους, με λαμπάκια και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, street food και μουσική.

Εξ ου κι εμείς σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για έξοδο στην Πάφο! 

Πάμε κέντρο
Το αναπαλαιωμένο κέντρο της Πάφου έχει μεταμορφωθεί σε καλοκαιρινή όαση. Παντού έχουν απλωθεί ωραία χαλαρά ξύλινα τραπέζια, designάτες καρέκλες, κι ένα τεράστιο γκράφιτι έκανε την εμφάνισή του στον τοίχο. Στο σκηνικό προστίθενται δέντρα και πράσινα spot, που σε συνδυασμό με τα λαμπάκια κάνουν το μέρος ακόμα πιο εξωτικό. Εδώ κάθε μέρα μαζεύονται παρέες για να ζήσουν μια δροσερή  θερινή εμπειρία, που τα έχει όλα. 

Πρωτότυπα cocktails (κλασικά και signature) που βασίζονται σε μοναδικά αποστάγματα και φρέσκα εποχιακά υλικά. Από τα κλασικά Mojito και Daiquiri μέχρι Signature Cocktails, Aperitivos, φοβερό Negroni κ.ά. 

Θα ακούσεις funk, jazz, soul μουσική και θα τσιμπήσεις και κάτι από το platter που θα φτάσει μπροστά σου!

Αν όμως πετύχεις εκεί κάποιο από τα pop-up-events που συχνά-πυκνά φιλοξενούν, τότε ετοιμάσου να δοκιμάσεις καλοφτιαγμένο και πολύ νόστιμο street food, που θα θυμάσαι για καιρό! 

Και τον χειμώνα! 
Το σκηνικό τον χειμώνα μεταφέρεται εντός… στο χώρο όπου κάποτε υπήρχε ένα παλιό μηχανουργείο. Ωστόσο από τις αρχές της χρονιάς το παλιό μηχανουργείο μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη συνήθεια όλης της πόλης, ένα διαφορετικός χώρος, για να περνάς τα βράδια σου.

Με το που πατήσεις λοιπόν πόδι στο εσωτερικό του Mr. Tippler Cocktail Bar θα μείνεις άφωνος από το σκηνικό στο οποίο θα γράφονται πλέον οι πιο δυνατές ιστορίες διασκέδασης των κατοίκων της Πάφου και όχι μόνο. Ένα μπαράκι, με φωτισμό που δημιουργεί το κλίμα σκηνικού κινηματογραφικής ταινίας και custom made ποτήρια! Ένας χώρος που το design, η ατμόσφαιρα και η αίσθηση που αφήνει είναι ιδιαίτερα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα…. Θα σταθείς και θα διαβάσεις το απόφθεγμα που τοποθετήθηκε με neon light στα τουβλάκια του κτιρίου. Το σύνθημα είναι ένα και σε προστάζει να πιεις! «Τo drink is human, to drink well is divine». 

Εδώ θα σχεδιάσεις την επόμενή σου καλοκαιρινή έξοδο, δοκιμάζοντας τις εντυπωσιακές προτάσεις των bartenders.

(99 950993) Κώστα Γεωργίου 3, Πάφος. Δ-Κ 19:00-01:30 (Παρ-K μέχρι τις 02:30).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close