Things to Do , Top Stories

Πάμε να... φωλιάσουμε!

Πού να κλείσεις δωμάτιο και να γιορτάσεις τον έρωτά σου τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2014

Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort

Μια ξεχωριστή εμπειρία σε περιμένει σε ένα από τα πιο γκλαμουράτα αγροτουριστικά καταλύματα του νησιού. Καταλληλότερα για την ερωτική σου απόδραση είναι τα 'Spa Bungalows' και βεβαίως, αν θες η παραμονή σας να γίνει ακόμη πιο χαλαρωτική, επισκεφθείτε και το Spa Center του ξενοδοχείου.

(26814000) Μηλιού, P.O. Box 8, επ. Πάφου.

Anassa

Ιδανικό προορισμό αποτελεί και αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχείο με αρχιτεκτονική που εξωτερικά θυμίζει γειτονιά με αρχοντικά σπίτια και με λιτή πολυτέλεια και ξεκούραστους χρωματισμούς στο εσωτερικό. Αν θες να νιώσετε εσύ και ο/η σύντροφός σου ξεχωριστοί, τότε ένα σαββατοκύριακο σε αυτό το ξενοδοχείο, είναι η καλύτερη επιλογή.

(26888000/www.anassa.com.cy) Λατσί, Πόλη Χρυσοχούς.

Apokryfo

Πάρε το ταίρι σου στη Λόφου, για το απόλυτο ερωτικό weekend, στο μικρό resort που εμπνέει με το όνομά του και που διατηρεί με επιτυχία την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και κουλτούρα. Κλείσε δωμάτιο στα 'Στέρνα', 'Ελιά', 'Καρύδι' ή 'Λεβάντα'. Και βέβαια επισκέψου το spa section, με σάουνα, steam bath και δωμάτιο για μασάζ, για απόλυτα χαλαρωτικές και ερωτικές στιγμές! Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο;

(25813777, 96475530) Λόφου, επ. Λεμεσού.

Casale Panayiotis

Ξεχωρίζει για την παραδοσιακά πρωτοκλασάτη του ατμόσφαιρα. Απόλαυσε ρομαντικές βραδιές με μουσική, κρασί και ζήσε μαζί με το ταίρι σου στιγμές απόλυτης ευεξίας απολαμβάνοντας sauna, steam bath, διάφορα είδη μασάζ και θεραπείες ομορφιάς που προσφέρει. Κι αν είσαι τολμηρά ρομαντικός, απόλαυσε γεύμα τετ-α-τέτ στην ξύλινη βεράντα του!

(22952444) Μάρκου Δράκου 80, Καλοπαναγιώτης, επ. Λευκωσίας.

Columbia Resort

Σαν ένα μικρό πετρόκτιστο χωριουδάκι, σε περιμένει σε ένα από τα ιδανικότερα μέρη για να περάσεις ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο. Είναι απομονωμένο, ήσυχο, και με εξαιρετικό φαγητό και με μια θέα που κόβει την ανάσα πάνω στον κόλπο Πισσουρίου, δίπλα στον επιβλητικό λόφο.

(25833333/www.columbia-hotels.com) Κόλπος Πισσουρίου, Λεμεσός.

InterContinental Aphrodite Hills Resort Hotel

Συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 10 καλύτερα spa resorts του κόσμου. Αυτό τα λέει όλα και το κάνει ιδανικό για μια απόδραση με το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με τα ειδικά διαμορφωμένα του πακέτα για την ημέρα των ερωτευμένων, σίγουρα αποτελεί την πλέον δελεαστική πρόταση για απόδραση.

(26829000/www.intercontinental.com/aphrodite) Περιοχή Aphrodite Hills, Πάφος.

Library Hotel

Οι σουίτες του, Oscar Wilde, Σαπφώ και Σεφέρης, σε περιμένουν για να απολαύσεις τη μικρή σου ερωτική απόδραση σε ένα φιλόξενο μικρό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του γραφικού χωριού. Και μην ξεχνάς ότι στο εστιατόριο 'Mήτος' του ξενοδοχείου, μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με αφροδισιακά πιάτα.

(24817071) Καλαβασός, Λάρνακα.

Londa Hotel

Ζήσε ένα απόλυτα ερωτικό weekend σε ένα ιδιαίτερα μοντέρνο ξενοδοχείο. Μάθε για τις προσφορές στις πολυτελείς του σουίτες, που συμπεριλαμβάνουν διαμονή με σαμπάνια για το καλωσόρισμα, πρόγευμα, candlelight dinner και μασάζ με αρωματοθεραπεία και περιποίηση προσώπου. Και κλείσε τη βραδιά με ένα από τα εκπληκτικά cocktails του στο 'Caprice' lounge bar.

(25865555) Γεωργίου Α΄ 72, Λεμεσός.

 

Και σε... αγροτουριστικό!

Blue Cottage

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη γοητεία ενός πετρόκτιστου παραδοσιακού σπιτιού σ' ένα γαλήνιο περιβάλλον δίπλα στο βουνό και τον ποταμό του χωριού. Ο καθαρός αέρας του βουνού και οι ήχοι του χωριού και της φύσης θα σας χαλαρώσουν και θα δημιουργήσουν την τέλεια ρομαντική ατμόσφαιρα.

(25822670, 99649331/www.agrotourism.com.cy) Αψιού, επαρχία Λεμεσού. 

Κυρ Γιάννης

Στην καρδιά του χωριού Όμοδος, θα βρεις ένα χώρο προσεγμένο, αυθεντικό με κυπριακό ταμπεραμέντο και απλόχερη φιλοξενία. Η θέα από το μπαλκόνι των δωματίων του είναι απερίγραπτη, καθώς μπροστά σου απλώνεται όλο το πράσινο της περιοχής.

(25422100, 99308555) Όμοδος, Λεμεσός.

Μαρίτσα Lodge

Στην όμορφη Κακοπετριά, μπορείς να ζήσεις ένα ρομαντικό weekend στο όμορφο, παραδοσιακό κατάλυμα, το οποίο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και τζάκι. Αν εσύ και το ταίρι σου θέλετε να συνδυάσετε την απομόνωση με περίπατο σε κοσμοπολίτικο θέρετρο, τότε είναι η καταλληλότερη επιλογή.

(22754727) Παλαιά Κακοπετριά 70, Κακοπετριά.

Modus Vivendi

Βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Ψεματισμένος και αποτελεί μια άκρως γραφική αλλά συνάμα και ρομαντική απόδραση. Το 'Λευκό' διαθέτει παραδοσιακή εστία με ξύλα, ενώ και τα υπόλοιπα σπιτάκια όπως το 'Ώχρα', το 'Τerra Verde', αλλά και το 'Κόκκινο Δωμάτιο', διαθέτουν το καθένα το δικό του χαρακτήρα.

(99446479) Πλατεία χωριού Ψεματισμένος, Λάρνακα.

Redblue Door

Το 180 χρόνων κτίσμα που θυμίζει boutique hotel είναι ένα από τα πιο ωραία αγροτουριστικά σπίτια της Κύπρου. Η όμορφη εσωτερική αυλή παρέχει την ιδανική ατμόσφαιρα για πολύ προσωπικές στιγμές χαλάρωσης. Η κόκκινη πόρτα κρύβει πίσω της έναν παράδεισο ιδανικό για ζευγάρια, λόγω του υδρομασάζ και της σάουνας.

(99420984, 99488272/www.agrotourism.com.cy) Λεύκαρα, επαρχία Λάρνακας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close