Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Γνωστή σουβλακερί της Ελλάδας, ετοιμάζει το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο

Ο «κακός λύκος» έρχεται στην Κύπρο για σουβλάκι και burgers

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2022

Μία από τις μεγαλύτερες, βραβευμένες αλυσίδες της Ελλάδας, κατεβαίνει στην Κύπρο, δίνοντάς μας άλλη μία επιλογή για γρήγορο φαγητό! 

Με δέκα επιτυχημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η ελληνική αλυσίδα εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης Ο Κακός Λύκος - The Big Bad Wolf Souvlaki & Burger Bar, έρχεται στην Κύπρο για να σου προσφέρει καλό και ζουμερό σουβλάκι, μπέργκερ κ.λπ. στους καλοφαγάδες της παρέας και όχι μόνο.

Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας θα ανοίξει στη Λάρνακα επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή 28 & Γιαννάκη Αεροπόρου μέσα στον επόμενο μήνα.

Το κυπριακό κοινό θα έχει πλέον την ευκαιρία να απολαύσει τις νοστιμιές του Λύκου σε μία μεγάλη ποικιλία από σουβλάκια, burgers, club sandwich, ολόφρεσκες σαλάτες και ορεκτικά. Φυσικά, από το μενού δεν θα λείπουν και οι vegan επιλογές, καλύπτοντας έτσι όλη τη γευστική παλέτα ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο εκτός από delivery και take-away, θα έχει ένα άνετο καθιστικό, όπου οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν άριστης εξυπηρέτησης.

Περισσότερα σύντομα! 

Facebook: The Big Bad Wolf

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close