Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2021
Με αφορμή την ταινία του Ridley Scott House of Gucci, το Tanqueray London Dry Gin, παρουσιάζει μια καμπάνια με πρωταγωνιστή το δικό του κλασικό κοκτέιλ: το Tanqueray Martini with a Twist.
Η ταινία της MGM House of Gucci με σκηνοθέτη τον Ridley Scott και πρωταγωνιστές τους Lady Gaga, Al Pacino και Adam Driver, μόλις έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Κύπρου. Η ταινία House of Gucci είναι εμπνευσμένη από την πραγματική και σοκαριστική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Η ιστορία, στο καταπληκτικό αφήγημα του Scott ταιριάζει απόλυτα με απολαυστικές στιγμές κοκτέιλ, με αποκορύφωμα ένα τέλειο μαρτίνι φτιαγμένο με Tanqueray London Dry Gin.
Σε μια σκηνή πρώτης συνάντησης μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών της ταινίας, οι θεατές βλέπουν σε κοντινό πλάνο τον Maurizio Gucci να φτιάχνει το τέλειο Tanqueray Martini with a Twist, που η γοητευτική Patrizia Reggiani έχει παραγγείλει ακριβώς όπως της αρέσει. Το μαρτίνι αναμιγνύεται με Tanqueray London Dry και σερβίρεται σε κλασικό ποτήρι μαρτίνι στολισμένο με μια απλή αλλά κομψή φλούδα από λεμόνι. Η σκηνή είναι σημείο κλειδί στην ταινία αφού παρουσιάζει για πρώτη φορά τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι γνωρίζονται και ερωτεύονται με ένα απλό Tanqueray Martini with a Twist.
Για να ενισχύσει την καμπάνια του, το Tanqueray δημιούργησε μια σειρά από ψηφιακά σποτ εμπνευσμένα από την παρουσία του cocktail στην ταινία, τα οποία ακολουθούν το ταξίδι μιας γυναίκας- που υποδύεται η καταξιωμένη χορεύτρια, ηθοποιός και μουσικός Mette Narrative- να βρει το τέλειο martini. Tα ψηφιακά σποτ απεικονίζουν σκηνές αγάπης και εκδίκησης, τα δύο εξέχοντα θέματα στην ταινία House of Gucci.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TANQUERAY
Το περίφημο χαρτοφυλάκιο του Tanqueray αποτελείται από το TANQUERAY London Dry Gin, το TANQUERAY No. TEN Gin, το TANQUERAY SEVILLA ORANGE και το TANQUERAY RANGPUR Gin.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.tanqueray.com.
Το Tanqueray London Dry Gin διανέμεται στην Κύπρο από τον όμιλο εταιρειών Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ.
Σχετικά
Το Sunday Lunch που δίνει ρυθμό στις Κυριακές μας επιστρέφει στο NYX Hotel Limassol!
To ιδανικό σημείο για ένα απολαυστικό κυριακάτικο μεσημέρι
Από σήμερα, η Λεμεσός έχει ένα νέο στέκι για... Φλερτ!
Πρώτες εικόνες από το ΦΛΕΡΤ, το ολοκαίνουριο bar & restaurant που ανοίγει τις πόρτες του
GRANDYARD: Η νέα εποχή του Food Park City στη Λευκωσία
Η νέα του εποχή μάς δίνει πολλούς λόγους να το επισκεφθούμε ξανά και ξανά και να ανακαλύψουμε όλα όσα έχει να προσφέρει
5 ταβέρνες στη Λευκωσία για κυπριακό μεζέ και ζωντανή μουσική
Από το κλέφτικο του Μέλισσου μέχρι τα ρεμπέτικα στο Μεζοστρατί, πέντε διευθύνσεις για βραδιές με την παρέα.
Το μικρό ιταλικό της πόλης, με τα χειροποίητα ζυμαρικά, κατεβάζει ρολά
Η ανακοίνωση του Carlo, του ιδιοκτήτη
Ο Κύπριος οινοποιός Σοφοκλής Βλασίδης κατεβαίνει στην παλιά Λευκωσία, για ένα βράδυ
Μία βραδιά αφιερωμένη σε σπάνια κρασιά, παλιές χρονιές και πειραματικές οινοποιήσεις.
Αυτά είναι τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026
Τη λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο δημοσίευσε το «The 50» και στην κορυφή βρίσκεται ένα ισπανικό
7 απάχικα ταβερνάκια με τίμιο φαγητό που αξίζει να ανακαλύψεις
Συγκεντρώνουμε μερικά από τα απάχικα ταβερνάκια της Λεμεσού που αξίζει να ανακαλύψεις.
Πάμε για σουβλάκι, σεφταλιές και κυπριακά μεζεκλίκια σε μία Μαντάμ!
Εδώ θα απολαύσεις την κυπριακή κουζίνα όπως πρέπει να είναι: απλή, γενναιόδωρη και φτιαγμένη για να μοιράζεται.
Το Chocolate Week επιστρέφει στο Colors Café: Όλα όσα θα απολαύσουμε στην πιο γλυκιά εβδομάδα της χρονιάς
25 χρόνια Colors Café και Chocolate Week: Μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται
Season Opening στο Olio
Με ανανεωμένη διάθεση, το δημοφιλές hot spot της πρωτεύουσας συνεχίζει να συνδυάζει τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με την ποιοτική διασκέδαση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.
Captain’s Cabin: Ένας ξεχωριστός παραθαλάσσιος προορισμός για κάθε εποχή
Tο ιδανικό σκηνικό για όμορφες στιγμές