Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

H Φωταγώγηση του Δήμου Παραλιμνίου θα τα έχει όλα!

Η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει και φέτος στο Παραλίμνι

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2021

Με συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Josephine ο Δήμος Παραλιμνίου προγραμματίζει τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους και χριστουγεννιάτικη αγορά, ο Δήμος Παραλιμνίου ντύνεται για ακόμη μία χρονιά στα γιορτινά του και μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μας καλεί να υποδεχτούμε τις μέρες των γιορτών με τον καλύτερο τρόπο.

Η εκδήλωση φωταγώγησης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα με παρουσίαση χορευτικού σόου από τις σχολές χορού του Δήμου Παραλιμνίου. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία της Συμφωνικής Μπάντας “Αρμονία” του Δήμου Παραλιμνίου ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Πυρίλλης θα κηρύξει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Josephine.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου θα συνεχιστούν κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων σε ειδικό στεγασμένο χώρο ο οποίος θα στηθεί στην κεντρική πλατεία και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και διαδραστικές αναγνώσεις παιδικών παραμυθιών, μουσικοχορευτικά προγράμματα και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Παραλιμνίου σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρεί αυστηρά τα μέτρα που προβλέπουν τα πρωτόκολλα και οι κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που θα είναι σε ισχύ, ενώ τόσο το κοινό όσο και οι συμμετέχοντες οφείλουν να κατέχουν έγκυρο Υγειονομικό Πιστοποιητικό (Safe Pass) και προστατευτική μάσκα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close