Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2020
Από τη μέρα που θα ξεκινήσει για τα καλά ο τουρισμός, το Υφυπουργείο αναμένει ότι μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, οι αφίξεις θα φτάσουν τις 750.000 – 800.000, αυτό ενισχύει το γεγονός ότι έχουν γίνει πολλές ενέργειες και για να είμαστε έτοιμοι με τα πρωτόκολλα και διαφημιστικά ομιλούντες, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να φέρεις και με το ζόρι κάποιον ανέφερε ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο».
«Το ζήτημα ειδικά για τον Ιούλιο, δεν αφορά μόνο τη Βρετανία και τη Ρωσία. Και η Σουηδία έχει πολύ σημαντικά προβλήματα», είπε. Θα είναι ένας αναγνωριστικός μήνας, πρόσθεσε.
Θα είναι ένας αναγνωριστικός μήνας, πρόσθεσε.
Οι επιλογές που έχει η Κύπρος για τον Ιούλιο είναι η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Δανία, η Φιλανδία, η Γαλλία, δηλαδή χώρες που «κυνηγούν» αυτή τη στιγμή 10-15 προορισμοί στη Μεσόγειο, σημείωσε.
Όσο αφορά την Ελλάδα ο κ. Περδίος είπε ότι είναι στους στόχους.
Όπως είμαι, η χώρα μας έχει κάνει διαβουλεύσεις με την Κορέα η οποία βρίσκεται στην Κατηγορία Α και είναι ένα ζήτημα που εξετάζεται πολύ σοβαρά.
Σχετικά
Στη λίστα των κορυφαίων του κόσμου το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε 9 επιστημονικά πεδία
Στις θέσεις 76 –100 παγκοσμίως στο πεδίο Αυτοματισμού και Ελέγχου, άνοδος στη Φυσική, παρουσία της Κλινικής Ιατρικής και σταθερά ισχυρές επιδόσεις σε σειρά επιστημονικών πεδίων
Άγιος Σωζόμενος: Το ερειπωμένο χωριό στη Λευκωσία και η θρυλική ιστορία του
Το εγκαταλελειμμένο χωριό του Αγίου Σωζόμενου, κοντά στη Λευκωσία, έχει ερειπωθεί από το 1964 και μεγάλο μέρος του βρίσκεται στη Νεκρή Ζώνη.
Βροχές, καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
H Sky Express ανακοίνωσε 1+1 δώρο στα εισιτήριά της (για δύο μέρες)
6 προορισμοί, 1+1 εισιτήριο δώρο, μία κοινή εμπειρία: το ταξίδι!
Booker 2026: Αυτά είναι τα έξι βιβλία της βραχείας λίστας
Δύο προηγούμενοι νικητές, η βραβευμένη με Πούλιτζερ Ελίζαμπεθ Στράουτ, ο 81χρονος Μ. Τζον Χάρισον και η μοναδική πρωτοεμφανιζόμενη μυθιστοριογράφος της εξάδας, Ρεμπέκα Πέρι, βρίσκονται στη βραχεία λίστα του Booker 2026.
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στης Λόφου τα Σοκάκια
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Λόφου έρχεται να γεμίσει το χωριό με γιορτινή ατμόσφαιρα και, όπως λέει και το μότο της διοργάνωσης, «Κάθε σοκάκι, μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Η Λίλι Κόλινς αποχαιρετά το «Emily in Paris» μετά το τέλος των γυρισμάτων
Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, που ξεκίνησε φέτος τα γυρίσματά του στην Ελλάδα, έρχεται στο Netflix
Τα παιδιά «επανασχεδίασαν» τη γειτονιά τους στους Αγίους Ομολογητές
Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα στο LAOU LAOU – Ανοιχτοί Δρόμοι
Mεμονωμένες βροχές αναμένονται σήμερα - Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή
Αυτός είναι ο δημοφιλής καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή των 21ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2026
Ο σημαντικότερος θεσμός που τιμά τη γυναικεία παρουσία, δημιουργικότητα και προσφορά στην Κύπρο επιστρέφει για 21η χρονιά
Αναμένονται βροχές σήμερα και τις επόμενες μέρες – Στους 33°C ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Δημοφιλές ξενοδοχείο της Λεμεσού τιμάται με ένα MICHELIN Key
Μια νέα διάκριση που αναγνωρίζει την τέχνη της φιλοξενίας