News , Guide

3 ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 10 καλύτερες της Ευρώπης

Σύμφωνα με τοTripAdvisor

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2020

Όσο πλησιάζει η καρδιά του καλοκαιριού τόσο προχωρούν τα σχέδια επί χάρτου για τις φετινές διακοπές. Αρκετοί είναι εκείνοι που συμβουλεύονται τις λίστες του TripAdvisor για τον ιδανικό προορισμό, αναζητώντας για παράδειγμα τις ομορφότερες παραλίες.  

Σε αυτό τον τομέα η χώρα μας έχει την τιμητική της στα βραβεία του TripAdvisor, αφού στα βραβεία του για τις καλύτερες παραλίες οι τρεις στην πρώτη δεκάδα είναι ελληνικές, οι δύο από τις οποίες βρίσκονται στην Κρήτη.  

Μάλιστα, σύμφωνα με τις απόψεις των τουριστών, στις οποίες βασίζονται τα βραβεία του TripAdvisor, η δεύτερη καλύτερη παραλία της Ευρώπης είναι το Κλέφτικο στη Μήλο. «Έξοχο κόσμημα της Μήλου», είναι ένα από τα σχόλια που παραθέτει το TripAdvisor για αυτή την παραλία.  

Στην ίδια λίστα, έβδομο είναι το Ελαφονήσι στην Κρήτη. «Η θάλασσα ήταν ήρεμη και όμορφη. Τα χρώματα είναι έντονα, γαλάζια νερά, ροζ άμμος, παράδεισος», έγραψε κάποιος από τους τουρίστες που έχουν επισκεφθεί την εν λόγω παραλία.   Στην ένατη θέση της λίστας είναι ο Μπάλος, επίσης στην Κρήτη, ή «μία από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο», όπως σχολίασε κάποιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη 13η θέση είναι άλλη μια ελληνική παραλία, εκείνη του Σίμου στην Ελαφόνησο. «Μια παραλία Καραϊβικής σε ένα μικροσκοπικό νησί», όπως την περιέγραψε ένας επισκέπτης.  

Όσο για την κορυφή της λίστας, εκεί βρίσκεται η παραλία Spiaggia dei Conigli, στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας, με τη «χρυσή άμμο, τα κρυστάλλινα καθαρά νησιά και τα άφθονα ψάρια».  

Οι 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης σύμφωνα με το TripAdvisor Spiaggia dei Conigli

Spiaggia dei Conigli Ιταλία
Κλέφτικο, Μήλος
Luskentyre, Σκωτία
Playa de Ses Illetes, Ισπανία
La Concha, Ισπανία
Woolacombe Beacy, Βρετανία
Ελαφονήσι, Κρήτη
Cala Mariolu, Ιταλία
Μπάλος, Κρήτη
Black Sand, Ισλανδία

Πηγή: www.lifo.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close