Μουσική , Music News

Έφτασε η ώρα για το καλύτερο μουσικό ραντεβού

Στο σπίτι με το Σίγμα και τις καλύτερες μουσικές στιγμές

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2020

Έφτασε η ώρα για το καλύτερο μουσικό ραντεβού στο ΣΙΓΜΑ το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 21:20 το βράδυ. Για να θυμηθούμε τις φορές που διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε, νοσταλγήσαμε, χορέψαμε. Μια ακόμα βραδιά «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ» θα κλείσει πανηγυρικά τη σεζόν και θα υπογραμμίσει τους λόγους για τους οποίους οι μουσικές μας συναντήσεις … ήρθαν για να μείνουν. 

Σημαντικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, οι ΜΕΛΙSSES, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Γαλάνη και οι ΠΥΞ-ΛΑΞ. 

Μαζί τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας σε guests εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ασπασία Στρατηγού, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δημήτρης Κόψης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Παντελής Καναράκης, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα. 

Κάθε εκπομπή και ένα διαφορετικό μουσικό κεφάλαιο, ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι. Άλλοτε νοσταλγικό και συναισθηματικό, άλλοτε χορευτικό και διασκεδαστικό.

Αυτό το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 21:20 θα κρατήσουμε ζωντανές τις μουσικές αναμνήσεις από τις καλύτερες συναντήσεις μας.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close