Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021
Το brunch ή -κοινώς- κυπριακό μπούκωμα, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και φανατικούς λάτρεις, με τα μαγαζιά που το σερβίρουν –κυρίως εκτός πόλης– να κάνουν, το ένα μετά το άλλο, την εμφάνισή τους.
Ένα από αυτά λοιπόν, μας προσκαλεί στις Πλάτρες, το διάσημο χωριό της επ. Λεμεσού, προτείνοντάς μας χορταστικό κυπριακό μπούκωμα!
Ο λόγος για το εστιατόριο Ανώι, το οποίο σερβίρει καθημερινά (από Τρίτη - Παρασκευή) από τις 10.00-12.00 πλούσιο κυπριακό πρωινό, που περιλαμβάνει από φρέσκα αβγά και χαλλούμι, μέχρι λούντζα, μπέικον, λουκάνικα κ.ά.
Η πλούσια πιατέλα με το μπούκωμα τιμάται στα €10, για 2 άτομα.

Σχετικά
Πάμε στο χωριό για γαλακτομπούρεκο: 5 γλυκές στάσεις εκτός πόλης
Το γαλακτομπούρεκο της κυρίας Σκεύης στην Κακοπετριά, τα παραδοσιακά γλυκά της Θεοπίστης στο Παλαιχώρι και μικροί φούρνοι που δίνουν γλυκό προορισμό στην επόμενη εκδρομή μας.
Μάθαμε ποιοι χώροι εστίασης θα ανοίξουν στο παλιό ΓΣΠ
Νέα εποχή για το Παλιό ΓΣΠ – Έπεσαν οι τελικές υπογραφές!
Μάθαμε πότε ανοίγει το ΦΛΕΡΤ στη Λεμεσό - Δέχεται ήδη κρατήσεις!
To σύγχρονο bar & restaurant που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης
Υπέροχο σουβλάκι με μεράκι σε ένα οικογενειακό καφενείο
Ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις με την οικογένεια ή την παρέα σου, να παραγγείλεις τα κλασικά αγαπημένα και να μοιραστείς ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις.
Η κυπριακή σεφταλιά στη 2η θέση του TasteAtlas – Πρώτο το ελληνικό σπετσοφάι
Με βαθμολογία 4,3 στα 5, η σεφταλιά ξεχωρίζει στην κατάταξη με τα καλύτερα πιάτα με λουκάνικο, ενώ ο γαστρονομικός χάρτης της πλατφόρμας αποκαλύπτει τις διαφορετικές εκδοχές τους ανά τον κόσμο.
Ψάχνεις all-day στέκι; Το ανανεωμένο La Veranda σε προκαλεί, με πολυτέλεια που δεν κοστίζει όσο νομίζεις
Νέα ιδιοκτησία, νέος σεφ, νέο μενού και ένας χώρος που δεν θα αναγνωρίσεις, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο της Λεμεσού
Παναγιώτης Βασιλείου: «Ένα πιάτο δεν χρειάζεται περιττές υπερβολές για να ξεχωρίσει»
Ο σεφ του Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel της Αγίας Νάπας μιλά για τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του, τα κυπριακά υλικά, τη σημασία της συνέπειας και τις γιορτινές βραδιές που ετοιμάζει το εστιατόριο.
Πού τρώμε μεσημεριανό; 12+1 διευθύνσεις για καλό φαγητό σε προσιτές τιμές
Από μαγειρευτά και σπιτικές γεύσεις μέχρι χορταστικά πιάτα της ώρας, 13 στάσεις για ένα νόστιμο μεσημεριανό που αξίζει τα λεφτά του
25 εμβληματικά μπισκότα της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης
Από τα πολωνικά pierniki και τα σκωτσέζικα shortbread μέχρι τα γαλλικά macarons και τους κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης, ένας γευστικός χάρτης γεμάτος βούτυρο, μπαχαρικά και ιστορίες.
Ένα κουκλίστικο καφενείο στο χωριό, για παραδοσιακό πρόγευμα, κυπριακό καφέ και γλυκά
Μια όμορφη αφορμή για να περιπλανηθείς στα πέτρινα σοκάκια του χωριού και να απολαύσεις τη φιλοξενία του
Η Λεμεσός φιλοξενεί τον πρώτο διαγωνισμό Καλύτερου Οινοχόου Σαμπάνιας
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη διοργάνωση
Τις Τρίτες πάμε για (all you can eat) ασιατικό
Το εστιατόριο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον κινεζικό του μπουφέ, με ποικιλία επιλογών που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.