Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στο πιο ψαγμένο pasta bar του νησιού, αποθεώνουν τα ζυμαρικά

Το Mint to Be είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό μπαρ ζυμαρικών με χειροποίητες σπεσιαλιτέ!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021

Στις μεγάλες πείνες, όταν θες να φας και να χορτάσεις, να ευχαριστηθείς και να πάρεις δυνάμεις για να συνεχίσεις, η ικανοποίηση πολύ συχνά έρχεται από ένα λαχταριστό γεύμα με μακαρόνια, φτιαγμένο με την αγαπημένη σου σάλτσα και πολύ τυρί.

Εξάλλου, εμείς οι Κύπριοι είναι γνωστό ότι «είμαστε μακαρονάδες», κι έτσι δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση που και αυτή η αγάπη μας, αυτή η γαστριμαργική και κάτι παραπάνω ανάγκη μας, έγινε concept.

Ένα concept μάλιστα που απο τις πρώτες μέρες που έκανε την εμφάνισή του στη συμπρωτεύουσα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τους ουρανίσκους όλων των κατοίκων της πόλης και όχι μόνο, οι οποίοι συγκεντρώνονται  πλέον στo πολύ ενδιαφέρον "Mint to Be" Pasta Bar στο Limassol Agora. 

Η πιο νέα άφιξη στην πόλη λοιπόν στην κατηγορία των pasta bars, ήρθε να προσφέρει υπερποιοτικές μακαρονάδες σε προσιτές τιμές και με απόλυτη street food διάθεση. Συγκεκριμένα, φιλοδοξεί να γεμίσει την πόλη με ποιοτικές μακαρονάδες μέσα σε κυπελάκια.

Ναι καλά κατάλαβες, το Mint to Be δεν σερβίρει σε πιάτα, αλλά σε κυπελάκια, και έχει μια ανοιχτή κουζίνα στην οποία βλέπεις τη μακαρονάδα σου να φτιάχνεται on the spot.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! 

It was… Mint to Be! 
Εάν πριν περίπου ένα χρόνο είχες την ίδια επιθυμία, τα πράγματα θα ήταν σαφώς πιο δύσκολα, περίπλοκα και χρονοβόρα. Μπορείς λοιπόν να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό, γιατί εδώ και ένα χρόνο το “Μint to Be Pasta Bar” ήρθε στη ζωή μας και βάλθηκε να την αλλάξει προς το καλύτερο! 

Το “Mint to Be” ήταν το πρώτο street food pasta concept στην Κύπρο και δημιουργήθηκε ακριβώς από την ανάγκη των «μακαρονάδων» της Λεμεσού, αλλά και γενικά όσων αγαπούν το καλό φαγητό, για γρήγορες, ποιοτικές και γευστικότατες μακαρονάδες. 

Τοποθετημένο στην καρδιά της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στην Αγορά Λεμεσού, το “Mint to Be” βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ένα λαχταριστό break από τη δουλειά ή από το shopping. Φυσικά οι αγαπημένες σου μακαρονάδες έρχονται και στο δικό σου χώρο σε χρόνο ρεκόρ και μπορείς να τις παραγγείλεις από όποια εφαρμογή delivery και αν χρησιμοποιείς (Foody, Wolt, Bolt, Rocket). 

Mix and match ή όπως ακριβώς το προτιμάς
Η λογική και η φιλοσοφία του “Mint to Be” είναι απλή, ξεκάθαρη και άκρως απολαυστική. Μπορείς να κάνεις «mix and match», επιλέγοντας κάποια από τις έτοιμες και πολύ ευφάνταστες δημιουργίες του και να τις συνδυάσεις με τον αγαπημένο σου τύπο ζυμαρικών.

Εναλλακτικά σού δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις εξολοκλήρου το πιάτο σου ακριβώς όπως το θέλεις εσύ! 

Πάντως ό,τι και αν επιλέξεις να δοκιμάσεις, το σίγουρο είναι πως θα απολαύσεις ένα πολύ γευστικό και ποιοτικό γεύμα με ολόφρεσκα χειροποίητα ζυμαρικά, συνοδευόμενα από τα πιο αγνά και προσεγμένα υλικά που θα σου χαρίσουν μια μοναδική και πολύ ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.

Γιατί το γρήγορο φαγητό μπορεί να είναι συγχρόνως και ποιοτικό και αντιστρόφως, η αυθεντική ιταλική κουζίνα μπορεί να «παντρευτεί» επιτυχώς με την street food κουλτούρα. 

Διαφορετικές γεύσεις για διαφορετικές εποχές 
Οι δημιουργοί του “Mint to Be” παίρνουν πολύ σοβαρά την ευχαρίστηση μας και γι’ αυτό δεν επαναπαύονται ποτέ, θέλοντας να μας προσφέρουν πάντα κάτι καινούργιο, ώστε να προκαλούν τον ενθουσιασμό μας ξανά και ξανά. 

Αναλόγως και με την εποχή λοιπόν, προστίθενται και αφαιρούνται συνταγές και πιάτα, ώστε να υπάρχει συνεχής ανανέωση.

Τα καλοκαίρια π.χ. δίνεται έμφαση στις σαλάτες ζυμαρικών, αφού πάντα η ζέστη μας κάνει να αποζητούμε πιο δροσιστικές επιλογές. Τώρα σχετικά με τις αλλαγές του χειμώνα… μείνετε συντονισμένοι για να τις ανακαλύψετε πρώτοι.

Οι επόμενες αλλαγές στο μενού πάντως θα πραγματοποιηθούν ήδη μέσα στον επόμενο μήνα… 

 

Εάν λοιπόν λαχτάρισες μια αυθεντική, γευστική και ολόφρεσκη μακαρονάδα και τι θέλεις εδώ και τώρα, δεν έχεις παρά να παραγγείλεις άμεσα τον αγαπημένο σου συνδυασμό από το “Mint to Be”, ώστε να κατευνάσεις την πείνα σου και να «φορτίσεις τις μπαταρίες σου» με τον πιο απολαυστικό τρόπο! 

(25 899507) Κανάρη 47, Λεμεσός (εντός του Limassol Agora).
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 12:00 - 23:00.
FacebookMint to Be
InstagramMint To Be
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close