Shopping , News

Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις luxurious fashion items επώνυμων οίκων

Second hand επώνυμα αξεσουάρ, στο νέο κατάστημα της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2020

Το Reowned είναι ένα μοναδικό κατάστημα στη Λεμεσό, στο οποίο θα βρεις αξεσουάρ πολυτελείας κυρίως τσάντες, παπούτσια και πορτοφόλια, μεγάλων οίκων μόδας όπως Louis Vuitton, Chanel, Hermes, Dior, Fendi, Balenciaga, Gucci κ.ά.

Το μοναδικό σε αυτό το κατάστημα είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά καλή κατάσταση προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στον καταναλωτή να αγοράσει τσάντες ή άλλα αξεσουάρ μεγάλων οίκων σε πολύ πιο προσιτές τιμές ή να βρει τσάντες που πλέον δεν είναι διαθέσιμες στους οίκους, αφού η παραγωγή τους έχει σταματήσει!

Το μότο του Reowned είναι "everybody deserves a second chance" αφού πέρα από τα χρήματα που μπορεί να εξοικονομήσει κάποιος, και το καλό που κάνει προς το περιβάλλον ανακυκλώνοντας τα αξεσουάρ του, του δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσει ένα κομμάτι που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται πλέον στην γκαρτναρόμπα του!

Η ομάδα του Reowned, αποτελείται από άτομα εξειδικευμένα στον τομέα της μόδας με την ιδιοκτήτρια να έχει δουλέψει ως Client Advisor μεγάλων οίκων στο Λονδίνο, όπου και έλαβε μια εξαιρετικά αυστηρή εκπαίδευση στον τομέα της αυθεντικότητας αλλά και της περιποίησης των luxury goods. Στο Reowned θα δεις μόνο συγκεκριμενα Brands, μιας και όλα τα προϊόντα περνούν από μια αναλυτική διαδικασία ελέγχου αυθεντικότητας πριν γίνουν αποδεκτά για πώληση στο Reowned.

Όταν επισκεφθείς το Reowned ίσως προσέξεις τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο το κατάστημα είναι διαμορφωμένο, αφού είναι εμπνευσμένο από το Λονδίνο και συγκρεκριμένα την περίφημη περιοχή Notting Hill Gate.

Διεύθυνση: Νικοδήμου Μυλωνά 27, Λεμεσός.
Τηλέφωνο: 25 350065
Instagram: reowned_
Facebook: reownedboutique
Website: www.reowned.eu
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close