News , Guide

Δύο σημαντικά βραβεία για τη Red Wolf Digital Group

Greece Tourism Awards 2020: Διπλή διάκριση για τη Red Wolf Digital Group και τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2020

Η Red Wolf Digital Group, κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μία χρονιά στα ελληνικά Tourism Awards για τη δουλειά της σχετικά με τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, κερδίζοντας δύο σημαντικά βραβεία που αυξάνουν την συλλογή της. Δύο σημαντικές βραβεύσεις που προήλθαν μέσα από ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είχε να ανταγωνιστεί μεγάλες διοργανώσεις, επιχειρήσεις και οργανισμούς διεθνούς κύρους του ευρύτερου ελλαδικού χώρου.  

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός παγκοσμίως, οι φετινοί νικητές των Tourism Awards όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελούν δυναμικό παράδειγμα μαχητών, ενώ η ποιότητα του έργου τους αποτελεί νησίδα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του ελληνικού αλλά και του κυπριακού τουρισμού που εκπροσωπείται σε αυτά τα βραβεία από τον Μαραθώνιο της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η Red Wolf Digital Group απέσπασε για τη διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Strategy, Προσφορά στην τοπική κοινωνία / Προσβάσιμος Τουρισμός και το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Specialty Travel, Αθλητικός Τουρισμός, Adventure tourism, καθώς αναγνωρίστηκε η ιδιαίτερα σημαντική συμβολή της διοργάνωσης για την Λάρνακα και τον κυπριακό τουρισμό ευρύτερα. 

Τρία χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωσή του, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει καταφέρει να αποκτήσει παγκόσμια απήχηση και αναγνώριση τοποθετώντας την Λάρνακα στο χάρτη του δρομικού κινήματος με πλήθος τουριστών να κατακλύζουν την πόλη τις μέρες της διοργάνωσης. 

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, Γενικός Διευθυντής της Red Wolf Digital Group και Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι στη Red Wolf που η αγάπη, το μεράκι και η υπερπροσπάθειά μας ανταμείβεται για ακόμα μία χρονιά. Δύο βραβεύσεις που αναδεικνύουν την σταθερά επιτυχημένη πορεία της διοργάνωσης μας, τον θετικό της αντίκτυπο τόσο στην πόλη της Λάρνακας, την τοπική κοινωνία όσο και σε ολόκληρη την Κύπρο. Καταφέρνουμε κάθε φορά να φιλοξενούμε στη Λάρνακα αθλητές και αθλήτριες πάνω από 85 χώρες του πλανήτη οι οποίο γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της κυπριακής φιλοξενίας και τουρισμού στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις αρχές της πόλεις της Λάρνακας και τους χορηγούς μας που βρίσκονται στο πλευρό μας αλλά και τον κόσμο της πόλης του Ζήνωνα που αγκάλιασε πολύ ζεστά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που αποτελεί πλέον κομμάτι της ζωής του. Βραβεύσεις όπως αυτές στα ελληνικά Tourism Awards μας ενθαρρύνουν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο της Λάρνακας και στα επόμενα χρόνια».  

Το έργο των νικητών αναγνώρισε και ο Έλληνας Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των νικητών των Tourism Awards 2020, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους δίνουν την μάχη καθημερινά, αδιάκοπα και σε όλα τα μέτωπα για το καλό του ελληνικού τουρισμού. Φέτος, η βράβευση των αρίστων έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Οι άριστοι, οι ξεχωριστοί, οι καινοτόμοι, είναι αυτοί που μας καθοδηγούν σαν φάροι μέσα σε καιρούς αβεβαιότητας και σκοτεινιάς. Ο άριστος είναι αυτός που γίνεται παράδειγμα. Που ξεχωρίζει ακριβώς για να ωθήσει και να τραβήξει τους υπόλοιπους στο να προχωρήσουν. Και είναι ακριβώς στην επόμενη μέρα μιας μεγάλης κρίσης που θα ξεχωρίσουν οι πραγματικά άριστοι. Εκείνοι που θα προσφέρουν υπηρεσίες ακόμη πιο ποιοτικές, ακόμη πιο πρωτότυπες, ακόμη πιο σύγχρονες και ασφαλείς στους επισκέπτες της χώρας μας. Το παρόν αλλά και το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς. Σ’ αυτούς που τολμούν να βλέπουν τον ήλιο μέσα απ’ τη συννεφιά. Σ’ αυτούς που πάνω απ’ όλα, βλέπουν έναν ξεχωριστό άνθρωπο στο πρόσωπο κάθε τουρίστα. Συγχαρητήρια στους νικητές. Συγχαρητήρια σε όλους. Το αξίζετε!». 

H Red Wolf Digital Group βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ελληνικά Tourism Awards για το πρότζεκτ Always Ayia Napa και τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ενώ συνολικά έχει κερδίσει πάνω από 30 βραβεία σε ανάλογους θεσμούς βραβεύσεων τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο στους τομείς της επικοινωνίας, διαφήμισης και μάρκετινγκ. 

Όλοι οι νικητές των ελληνικών Tourism Awards 2020 εδώ: winners.tourismawards.gr

Οι δηλώσεις του κ. Κώστα Ντάλτα ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close