Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2021
Μετά από ενάμιση χρόνο, η Χρύσα Κατσαρίνη επιστρέφει στην Κύπρο, για 3 μοναδικές παραστάσεις stand up comedy!
Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη της σόλο stand-up comedy παράσταση, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την "Κουβέρτα"!
Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.
Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.
Πληροφορίες παραστάσεων:
Τιμή εισιτηρίου: €12 Προπώληση εισιτηρίων: ACS Couriers & www.tickethour.com.cy
Λεμεσός – Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00
Χώρος: Ravens Music Hall
Λάρνακα – Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00
Χώρος: Θέατρο «Γιώργος Λυκούργος»
Λευκωσία – Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00
Χώρος: Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας
Μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19
- Για την είσοδο στην παράσταση στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες.
- Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών μπορούν να εισέλθουν στην παράσταση στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας μόνο με αρνητικό τεστ (rapid ή pcr) 72 ωρών (safe pass). Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν την παράσταση.
- Σημειώνεται πως όσο αφορά τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου σε Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα, θα επιτρέπεται η είσοδος και με την προσκόμιση αρνητικού τεστ (rapid ή pcr).
Τονίζεται ότι στους χώρους των παραστάσεων θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 από τους διοργανωτές της παράστασης.
Σχετικά
Η πλατεία Ζουχούρι θα γεμίσει και φέτος τα Χριστούγεννα με γεύσεις και μουσική
Η Λάρνακα ετοιμάζεται να μπει σε γιορτινό κλίμα με το Larnaca Christmas Market 2026, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες ημερομηνίες από τον Δεκέμβριο μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου
Fun Day στο χωριό, δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση
Μια μέρα αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους
Μια παράσταση σύγχρονου χορού στη Λάρνακα με δωρεάν είσοδο για μαθητές χορού
Το Αμφίδρομο Χοροθέατρο παρουσιάζει το «Foggy, hanging on a dream» στη Λάρνακα
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.