Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα νέο σούπερ spot για take away καφέ ή delivery milkshake

Αυτό το καφέ, κάνει delivery σε όλη την πόλη!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2020

Το Coffee Bear είναι νέο καφέ, ωραίο και σε κεντρική τοποθεσία, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό... Παρόλο που η υπηρεσία delivery μπορεί να ικανοποιήσει καθε σου επιθυμία, σε οποιαδήποτε περιοχή της πόλης επιθυμείς. 

Εδώ σε περιμένουν από το πρωί για τον πρώτο σου καφέ μέχρι αργά το απόγευμα για την τελευταία σου γλυκιά μπουκιά.

Αυτό το φιλικό στέκι ξέρει από καλό καφέ και σκοπός των ανθρώπων του είναι να σε μυήσουν και σένα στα μυστικά του, για να τον απολαμβάνεις όπως ακριβώς πρέπει κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις ώρες.

Εξάλλου, προμηθεύονται τον specialty coffee από την εταιρεία Hausbrant… έναν αρωματικό καφέ που αποπνέει όλη την κουλτούρα του απόλυτου ιταλικού καφέ. 

Τον καφέ σου θα τον συνοδεύσεις με φρεσκοψημένα αλμυρά, κρύα και ζέστα σάντουιτς και σάντουιτς αλλαντικών, τόνου και κοτόπουλο σε τορτίγια, τα οποία παρασκευάζονται την ίδια στιγμή που θα δώσεις την παραγγελία σου.

Πέρα από καφέ και καλοφτιαγμένα σνακ, εδώ θα σου φτιάξουν τη μέρα με φρεσκοψημένα donuts, με γέμιση oreo, bueno και nutella, θα σε δροσίσουν με παγωτά και υπέροχα milkshake φτιαγμένα με Galactica Gelato παγωτό, ακόμα και με φοβερές γρανίτες.

Παράλληλα, θα φροντίσουν κι εσένα που ακολουθείς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Έτσι θα σε ενισχύσουν με δροσερούς φυσικούς χυμούς… όλα φρεσκοστυμμένα για σένα! Εκτός, βέβαια, κι αν προτιμάς ένα καλοφτιαγμένο βιολογικό τσάι. 

Τις σαλάτες και τα σάντουιτς του πρέπει να τις δοκιμάσεις. Στα συν βάλε και τις πολύ καλές τιμές του. 

Το Coffee Bear το βρεις στην οδό Αγίας Φυλάξεως 74, στη Λεμεσό. Λειτουργεί μόνο ως take away και delivery, ενώ η υπηρεσία delivery διατίθεται σε όλη τη Λεμεσό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. 

Αρκεί, να δώσεις την παραγγελία σου, στο 96123745.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close