News , Guide

Έτσι θα γίνει η ακτή του Lady’s Mile μετά την ανάπλαση (εικόνες)

Ένα μεγάλο έργο για τους Λεμεσιανούς μπαίνει σε δρόμο υλοποίησης -Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τελική μελέτη

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2021

Ο Δήμος Λεμεσού προχώρησε, στην προκήρυξη προσφορών για την ετοιμασία της μελέτης, την ετοιμασία όρων για κατασκευαστικά έργα και την επίβλεψη της κατασκευής του έργου. Η ολοκλήρωση της μελέτης και η ετοιμασία των όρων του διαγωνισμού για κατασκευή αναμένεται εντός των επομένων 15 μηνών.

Στόχος του Δήμου είναι η προώθηση της της ανάπτυξης της πιο εντυπωσιακής ακτής στην ανατολική Μεσόγειο, να γίνει µε τρόπο που να σέβεται και να συνδυάζεται µε τον παρακείµενο βιότοπο της Αλυκής, ώστε να καταστεί ένας εντυπωσιακός προορισµός για κάθε ντόπιο και ξένο επισκέπτη.

Δείτε τι έγραψε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Νικολαΐδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του:

«Θεωρώ πως το θέμα της ανάπλασης του Lady’s Mile αλλά και του παρακείμενου βιότοπου είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό και ευαίσθητο θέμα που αφορά εθνικό πλούτο και θα πρέπει μέσα σε αυτά τα πλαίσια να τύχει της ανάλογης διαχείρισης. Για το σκοπό αυτό, η ομάδα έργου του δήμου θα ενισχυθεί από μια Συμβουλευτική Καθοδηγητική Επιτροπή από ειδικούς επιστήμονες η οποία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της ωρίμανσης του έργου. Κατά τη διάρκεια της εκπόνησης της μελέτης, ο Δήμος θα επιδιώξει επαφές με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, αλλά και με τους πολίτες μέσω δημόσιων διαβουλεύσεων».

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close