Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2021
Το hottest fashion πάρτι του καλοκαιριού επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Το DBLV Clothing μας προσκαλεί για ακόμη μία χρονιά σε ένα απίστευτο Sunset event πλάι στην θάλασσα, στις 31 Ιουλίου 2021.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το DBLV Pop-Up Shop και να επωφεληθούν εκπτώσεις έως και 50%, restock σε όλα τα best seller items του brand, αλλά και να αποκτήσουν surprise fashion items τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το event! Με κάθε αγορά, θα δίνεται στους παρευρισκόμενους ένα δωρεάν summer drink και ένα μοναδικό εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενή σας αγορά.

Το sunset event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 7μ.μ. στο Cabana Beach Bar στην Πάφο, με line-up γνωστών Κύπριων DJ! H είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κάνετε κρατήσεις καλώντας το DBLV Clothing στο 97632493, εξασφαλίζοντας τη θέση σας. Για όσους προνοήσουν της κράτησής τους, θα τους περιμένει μια free champagne για να απολαύσουν ακόμη περισσότερο το καλοκαιρινό πάρτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει Special DBLV μενού, όπως και υπέροχα DBLV drinks, για τους προσκεκλημένους.
Για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και προστασίας ενάντια της διασποράς του Covid-19, θα υπάρχουν περιορισμένοι αριθμοί κρατήσεων. Επίσης, απαραίτητη θα είναι η προσκόμιση Safe Pass από όλους τους παρευρισκόμενους.
Ζήστε κι εσείς το απόλυτο DBLV sunset happening με μία επίσκεψη στο Cabana Beach Bar στις 31 Ιουλίου.
Website: https://www.thedoublevclothing.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Thedoublev.clothing/
Instagram: https://www.instagram.com/thedoublevclothing/
Σχετικά
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 28η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση
Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night
Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου
Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα
Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία
Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία
Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο