Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τo ιαπωνικό street food μόλις έφτασε στην Κύπρο!

Ένα νέο πρωτότυπο conceptέφτασε στην καρδιά της συμπρωτεύουσας για να κάνει και από τους πιο δύσπιστους ν' αγαπήσουν την ιαπωνική κουζίνα.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2021

Η Κύπρος (κυρίως η Λεμεσός, για να είμαστε πιο ακριβείς) έχει ανεβάσει εδώ και καιρό το επίπεδο του street food της, μάλιστα, εκτός από ποιοτικά, το προσφέρει και κονσεπτικά... 

Τρανό παράδειγμα... το ολοκαίνουριο Birdslut που έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό εδώ και μερικές μόνο ημέρες.

Πρόκειται για το πρώτο bar με ιαπωνικό street food. Θα το βρεις μόλις λίγα βήματα μακριά από την εκκλησία της Αγίας Νάπας, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, και θα σε εντυπωσιάσει κυρίως με την εικόνα του!

Ένα μοντέρνο μαγαζί, με ένα υπέροχο graffiti στην πρόσοψή του, το οποίο σε στήνει κυριολεκτικά στην ουρά του και σου συστήνει ένα πρωτότυπο concept, αυτό του izakaya bar! Ενός, δηλαδή, casual ιαπωνικού μπαρ που σερβίρει αλκοολούχα ποτά και σνακ!

To πρωτότυπο Birdslut αποτελεί προέκταση του εστιατορίου Barbacoa και του Barbacoa rooftop bar, τα οποία βρίσκονται παραδίπλα, και αποτελούν ήδη δύο ιδιαίτερα πετυχημένα projects! 

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις νέες, αυθεντικές γεύσεις της Άπω Ανατολής, ως μία εναλλακτική για γρήγορο φαγητό, ως συμπλήρωμα πριν ή μετά από ένα ποτό. 

Στο μενού του θα βρεις από skewers και ιαπωνικό burger μέχρι το διάσημο γιαπωνέζικο σάντουιτς που βλέπεις παντού στο Instagram, το sando katsu... Πιο συγκεκριμένα, δοκίμασε τραγανό κοτόπουλο karaage, ιαπωνικά σουβλάκια και κεφτεδάκια με απολαυστικές σάλτσες, σάντουιτς με smashed burger, ψητό καλαμπόκι με miso, αλλά ακόμα και μπουκιές sushi.

Ιδανικά θα συνοδεύσεις με ένα από τα 4 draught κοκτέιλ, εκ των οποίων τα 3 φτιαγμένα επιτόπου με βάση το τζιν, και μία μπίρα! 

(25 105999) Κουμανδαρίας 21, παλιά Λεμεσός. 
Take Away & Delivery
Ανοικτό καθημερινά 18:00-10:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close