Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021
H ABSOLUT έρχεται να δώσει φωνή σε 100 και πλέον καλλιτέχνες και να παρουσιάσει τα έργα τους σε μια έκθεση που όλοι περιμέναμε.
Οι καλλιτέχνες εκφράστηκαν μέσα από την τέχνη τους και είπαν με τον δικό τους τρόπο τι σημαίνει για αυτούς “Dare”. Μετράμε λοιπόν αντίστροφα!
Τα 143 έργα καλλιτεχνών που τόλμησαν και φιλοτέχνησαν φιάλες ABSOLUT θα παρουσιαστούν στη γκαλερί “The Collection Gallery”. Εκλεκτή κριτική επιτροπή, μέσω διαδικασίας βαθμολόγησης, επέλεξε τις 10 πιο ταυτισμένες με το θέμα της εκστρατείας φιάλες, και οι νικητές έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από ένα δικό τους έργο το οποίο θα επιλέξουν οι ίδιοι, ανεξάρτητο από την εκστρατεία της ABSOLUT.
Οι 10 καλλιτέχνες που ξεχώρισαν τα έργα τους είναι : Βαλεντίνος Δημητρίου (Animator), Άντρεα Χαραλαμπίδη (Glass artist), Έλενα Ιασωνίδου (Ζωγράφος), Κατερίνα Κυριάκου (Καλλιτέχνης), Άννα Χατζηγρηγορίου (Σχεδιάστρια Μόδας), Καλοχωρίτης Δημήτρης (Illustrator) Στυλιανού Αντρέας (Καλλιτέχνης), Ilona G. Garamvolgyi (Make up Artist), Κλεάνθης Λοΐζου (Illustrator), Δανάη Πατσάλου (Καλλιτέχνης)
Εκτός από τις φιλοτεχνημένες φιάλες θα μπορεί το κοινό να απολαύσει και το έργο των τριών ambassadors της ABSOLUT DARE Campaign. Η Άντρεα Κωστή, o Αντρέας Χατζηπαντελής και ο Νικόλας Αντωνίου μέσα από τους λογαριασμούς της ABSOLUT στα κοινωνικά δίκτυα μας έδειξαν τον πώς οι ίδιοι τόλμησαν να ακολουθήσουν τα δικά τους θέλω ξεπερνώντας τα πρέπει που επιβάλλει η κοινωνία και το περιβάλλον μας.
Την ημέρα των εγκαινίων το σύνολο των φιαλών θα διατεθεί προς πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό, παραμένοντας στον χώρο μέχρι το τέλος της έκθεσης. Τα χρήματα από την πώλησή τους θα πάνε για τη στήριξη του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, «ΣΠΑΒΟ».
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 11 μέχρι τις 19 Ιουνίου στη γκαλερί “The Collection Gallery”.
Dare to Follow ABSOLUT σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus
Σχετικά
Το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού "ντύθηκε" με χιλιάδες χειροποίητα λουλούδια
«Χίλια Χέρια, Χίλιες Ιστορίες: Κοινός Τόπος», γυναίκες από όλη την Κύπρο υφαίνουν γέφυρες ειρήνης και συνεργασίας
Έκθεση Ζωγραφικής της Άννας Κακουλλή, με τίτλο «Νήματα – Ανάγλυφα Μνήμης»
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη
Καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν έργα χρησιμοποιώντας κρασί αντί για χρώμα
Οινογραφίες Μαραθάσας: Ανοιχτό κάλεσμα σε εικαστικούς καλλιτέχνες από το Simio5 και το Marathasa Wines
Ο Πολ Γεωργίου στο επίκεντρο της Θερινής Δημοπρασίας της Cypria Auctions
Συνολικά, τα έργα που περιλαμβάνονται στη Δημοπρασία αναδεικνύουν τον πλούτο και την ποικιλομορφία της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη
New Forms, New Voices με έργα 11 καλλιτεχνών
Η δυναμική και πολυδιάστατη καλλιτεχνική σκηνή που διαμορφώνει σήμερα το εικαστικό περιβάλλον της Κύπρου
Νέες μορφές και νέες φωνές σε έκθεση στη Λεμεσό
Με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, εγκαταστάσεων και υφασμάτων, οι συμμετέχοντες εξερευνούν τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον του
Συνεχίζεται η προσωρινή έκθεση στη Λεβέντειο Πινακοθήκη "Χριστόφορος Σάββα: Απλά – Περίπλοκα – Αόρατα: Ένα άγνωστο αρχείο"
Η έκθεση φωτίζει για πρώτη φορά ένα πολύτιμο και άγνωστο έως σήμερα αρχείο του Χριστόφορου Σάββα
Η Μπιενάλε Λάρνακας 2027 ανακοίνωσε τη θεματική της- Ανοιχτό κάλεσμα προς καλλιτέχνες
Οι καλλιτέχνες θα μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της Μπιενάλε Λάρνακας από την 1η Ιουνίου 2026 έως τις 31 Μαρτίου 2027
Καλοκαίρι στην Αποκάλυψη με 21 καλλιτέχνες
Η έκθεση φέρει τον γενικό τίτλο “κωδικός Ανασύνθεση” και καταλαμβάνει δύο χώρους της γκαλερύ, στο ισόγειο και 3ο επίπεδο, όπου φιλοξενείται και το πωλητήριο της γκαλερύ.
Oι φωτογραφίες και τα κείμενα του Ανδρέα Γρηγορά στο Έρμα
Μία έκθεση με τίτλο “Φωτογραφίες Τζιαι Λέξεις ή το Αντίθετο”
Τοπία II/ in vitro: Ατομική έκθεση της Μαρίας Κοφτερού στη Λευκωσία
Η έκθεση αποτελεί συνέχεια της εικαστικής έρευνας που ανέπτυξε η καλλιτέχνις τα τελευταία χρόνια γύρω από την έννοια του τοπίου
Πάμε στο Πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα για την πρώτη εντυπωσιακή έκθεση έργων «The Archive» των φοιτητών του πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Mε αφίσες, τυπογραφικές συνθέσεις, fashion collections, βίντεο, μικρού μήκους ταινίες, διαδραστικές ψηφιακές εφαρμογές και websites
