Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Aura που μόλις έφτασε στην πόλη, έφερε κολασμένα γλυκά με γαλλική φινέτσα

Στη Λεμεσό φύσηξε μοντέρνα, παριζιάνικη Aura

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021

Στο Aura Patisserie, στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, η καθημερινότητα γίνεται μια απολαυστική εμπειρία. Το νέο σημείο στην πόλη άνοιξε τις πόρτες του εδώ και μερικές μόνο ημέρες και μας καλεί να χαλαρώσουμε στο φωτεινό, φιλόξενο χώρο με τη γαλλική φινέτσα.

Πίσω από αυτό το καινούριο project βρίσκεται ένας Γάλλος, ο Philippe, που δηλώνει φανατικός λάτρης των γλυκών. Το Aura μάλιστα στην καρδιά του γεννήθηκε πολύ πριν γίνει πραγματικότητα, χάρη στην αγάπη του για τη Γαλλία αλλά και την κουζίνα! 

Ένα όμως ταξίδι του ήταν αυτό που θα τον έκανε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να συστήσει σε όλους εμάς το μοναδικό κόσμο της γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Ο Philippe, που έτυχε σαν παιδί να ζήσει κάποια χρόνια στην Κύπρο, παρόλο που μετέπειτα εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένειά του στη χώρα του (τη Γαλλία), επέστρεψε στο νησί ως ενήλικας πλέον, με σκοπό να δημιουργήσει ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, αξιοποιώντας τις γνώσεις του στην υψηλή τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής.

Και κάπως έτσι "γεννήθηκε" το Aura Patisserie, ένα κομψό καφέ/ζαχαροπλαστείο, με μοντέρνες πινελιές, μοναδική διακόσμηση και γαλλικό άρωμα, το οποίο λειτούργησε πριν από μερικές μόνο ημέρες στην οδό Ανεξαρτησίας (λίγο μετά το κατάστημα Mango).

Τα γλυκά λοιπόν που κοσμούν τις βιτρίνες του κομψού καφέ/ζαχαροπλαστείου της Λεμεσού, φτιάχνονται καθημερινά στο εργαστήριο. Είναι ολόφρεσκα και πολλά από αυτά σε περιορισμένα κομμάτια. Τάρτες μοναδικές, όπως η Apple Caramel Tart, ακαταμάχητα εκλέρ όπως το Eclair Rose με μούρα, Salted Butter Caramel σε βαζάκια και Joconde Bisquit, είναι μόνο μερικές από τις δημιουρίγες του. Όλα φτιαγμένα με τα πιο εκλεκτά συστατικά, με απροσδόκητες γεύσεις και υφές.

Εδώ πέρα από γλυκά, θα απολαύσεις καλό καφέ, αλλά και lunch καθισμένος στο σαλόνι του, απολαμβάνοντας την περατζάδα.

(96 444776) Ανεξαρτησίας 156, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close