Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η -ίσως- πιο παρεΐστικη αυλή, στη Λευκωσία, για οφτό και μεζεδάκια

Και βραδιές με μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2021

Μια αγαπημένη αυλή σε ένα στέκι που ανανεώνεται συνεχώς, εξελίσσεται, αλλά παραμένει σταθερή αξία... μας προσκαλεί για μεζεδάκια και οφτό, μουσική και μπίρα τσακρίν, στις πιο σωστές τιμές. 

Θα το βρεις "κρυμμένο" στον ιστορικό πυρήνα της Αγλαντζιάς, αποτελώντας την ιδανική τοποθεσία για να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσεις καλό φαγητό.

Ο λόγος για το Στενορύμι, το απάχικο ταβερνάκι της πρωτεύουσας, το οποίο, κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε, έχει εκείνη την ίδια οικεία ατμόσφαιρα, που θυμίζει αυλή ενός πραγματικού σπιτιού, όπου σμίγει όλη η παρέα.

Ένα ταβερνάκι που διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις μας. Ένα χώρο όπου μπορεί κάποιος να νιώσει άνετα, να ακούσει παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, να ξεχάσει για λίγο τη βοή της εποχής, να μιλήσει, να γελάσει, να περάσει ωραία!

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες, αλλά και περισσότερες γεύσεις πέρα από την κλασική κυπριακή κουζίνα, που φυσικά την κατέχει, αλλά την ξεπερνά, ενώ οπωσδήποτε πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου το οφτό κλέφτικο, που ψήνεται σε φουρνί και σερβίρεται με πατάτες-λουκούμι!  

Αξίζει όμως, να δοκιμάσεις και τα καλοψημένα σουβλάκια, τις εξαιρετικές σεφταλιές, τα κρασάτα παϊδάκια αλλά και τα πολύ ξεχωριστά συκωτάκια κοτόπουλου.

 

Άλλωστε, σε αυτόν τον δύσκολο και ξεχωριστό καιρό, όπου τα δεδομένα άλλαξαν, οι ιδιοκτήτες του, ο Ανδρέας και ο Ηρόδοτος συνεχίζουν με τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αξίες που διατηρούν από το 2016 οπόταν και πρωτοάνοιξαν τις πόρτες της ταβέρνας τους.

Κάνε την κράτησή σου την Παρασκευή που παίζει ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα αλλά και το Σάββατο για να ακούσεις καλό ρεμπέτικο.

(22876543) Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close