Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2021
Ο Αιγιαλός, το ιδανικό σημείο για να απολαύσεις ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά το καλοκαίρι στον Πρωταρά, έστρωσε ξανά τραπεζάκια εκτός, γέμισε τις βιτρίνες του με την καλύτερη ψαριά της ημέρας, και σε περιμένει.
Ένας χώρος με χαλαρωτικό μοντέρνο περιβάλλον και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, στην περιοχή Περνέρα, ο οποίος δεν ξεχωρίζει μόνο για την προσεγμένη του κουζίνα και τις γευστικές του δημιουργίες αλλά και για τα μοναδικά ποτά του που σερβίρονται στο beach bar του, το οποίο είναι έτοιμο να σου χαρίσει και φέτος μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

Πάρε θέση σε ένα από τα τραπέζια έξω στη μεγάλη του βεράντα με τα όμορφα ψάθινα φωτιστικά να πρωταγωνιστούν στο νησιώτικο ντεκόρ του, και απόλαυσε όλα όσα πεντανόστιμα σου σερβίρει.
Πρόκειται, άλλωστε, για μία από τις πιο ξακουστές ψαροταβέρνες της περιοχής, δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τον πλούσιο ψαρομεζέ του Αιγιαλού και να βουτήξεις για αρχή το ζεστό ψωμάκι στον σπιτικό ταραμά. Ο Αιγιαλός, δεν εφησυχάζει ποτέ, αφού κάνει διαρκώς πειραματισμούς με νέες συνταγές και γεύσεις, για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό της γεύσης. Σημείωσε ότι τα ψάρια είναι πάντα ολόφρεσκα, αφού ψαρεύονται καθημερινά από τον ποταμό Λιοπετρίου.
(23823800, 99988600, www.aeyialos.com, Facebook: aeyialos) Βρυσουδιών 79, Περνέρα (περιοχή Αγίας Τριάδας), ελ. επ. Αμμοχώστου.
Σχετικά
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.