Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Θαλασσινά μεζεδάκια πλάι στο κύμα, σε έναν δημοφιλή προορισμό

Εδώ σερβίρουν ό,τι καλύτερο βγάζει η θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2021

Το Λατσί είναι σαφώς μια από τις ωραιότερες θαλασσινές γωνιές ολόκληρης της Κύπρου, στην οποία μάλιστα ξεχωρίζει μία εξαιρετικά προσεγμένη και δημοφιλής ψαροταβέρνα, η οποία απλώνει τα τραπεζάκια της σχεδόν πάνω στο κύμα! 

Ο λόγος για την ψαροταβέρνα Ψαρόπουλος, την οποία θα βρεις στη διάσημη λεωφόρο Ακάμαντος στο Λατσί, και θα σε εντυπωσιάσει τόσο με το εξαιρετικό φαγητό της, τη φρέσκια πρώτη ύλη της, όσο και με την ατμόσφαιρα αλλά και την απρόσκοπτη θέα προς τον κόλπο της Πόλης Χρυσοχούς. Μια υπέροχη εικόνα που την απολαμβάνεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Καλό και φρέσκο ψάρι
Στου Ψαρόπουλου εγγυημένα θα βρεις νόστιμα, παραδοσιακά πιάτα που ικανοποιούν κάθε γούστο. Από το ψάρι της ημέρας που έρχεται κατευθείαν από τις βάρκες στις βιτρίνες του, μέχρι τα ντόπια κρέατα που προμηθεύεται από τη γύρω περιοχή και τα εποχικά πιάτα που φτιάχνει με σπιτική φροντίδα.

Πέρα από τα νόστιμα πιάτα του, ξεχωρίζει ταυτόχρονα και για τη φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της, που είναι ένα ακόμη ‘συν’ στα όσα έχει να προσφέρει στους πελάτες της.

Κλείσε τραπέζι για την παρέα ή για όλη την οικογένεια και απόλαυσε ήλιο, θάλασσα, αλλά και τις νοστιμιές της πιο διάσημης ψαροταβέρνας του Λατσιού. 

Υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές
Το φρέσκο ψάρι του, κατευθείαν από τις ψαρόβαρκες, είναι το σήμακατατεθέν του.

Ό,τι και να διαλέξεις, όμως, στου Ψαρόπουλου θα το απολαύσεις διπλά, γιατί είναι της ώρας και διαλεκτής ποιότητας. Δοκίμασε το φημισμένο του χταπόδι στη σχάρα, που μόνο αυτός ξέρει να φτιάχνει τόσο επιτυχημένα.

Όσο για τον πλουσιότατο ψαρομεζέ του, αυτός περιλαμβάνει σαλάτα, ταχίνι, ταραμοσαλάτα, καλαμάρι, μύδια, καβουροπόδαρα, ψάρι μικρό τηγανητό, γαριδούλες, σουπιές και ολόφρεσκη τσιπούρα.

Στο μενού υπάρχει και επιλογή σε κρεατικά, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Μάθε ότι στον Ψαρόπουλο όλη η οικογένεια περνά υπέροχα! Η ίδια η τοποθεσία του, αλλά και ο παιχνιδότοπός του, το καθιστούν κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Και βεβαίως οι λογικότατες τιμές όλων των πιάτων που σερβίρει από την πλούσια κάρτα του, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

(26321089) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί, Πόλη Χρυσοχούς, επ. Πάφου. Δ-Κ 11.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close